Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Predeal În perioada 13-19 august, la Predeal s-a desfășurat un turneu puternic de șah

În perioada 13-19 august, la Predeal s-a desfășurat un turneu puternic de șah

2 min read
0
0
556

A treia ediție a Memorialului “Emil Ungureanu” a strâns 126 de șahiști din România, Germania și Israel. Printre ei s-au aflat Mari Maeștri și Maeștri Internaționali, dar și șahiști sătmăreni. Maestrul Internațional Cătălin Ardelean – profesor la LPS Satu Mare, s-a aflat la primul concurs în acest an. După cele 9 runde disputate a acumulat 7 puncte, terminând într-un final pe locul 2. Pe primul loc a terminat Marele Maestru Marius Manolache din Timișoara cu 7.5 puncte.

DSCF1785

Pe lângă Cătălin Ardelean, am mai avut alți patru sătmăreni. Alex Geiger a încheiat concursul pe locul 15, dar a prins podiumul, locul 2 la Elo sub 2.150. Dan Dicu a ocupat locul 45 la general și pe locul 2 la Elo sub 1.850. Jakab Kincso a încheiat pe locul 56, iar Andra Cîmpean pe locul 67. Fondul total de premiere a fost unul impresionant de 20.000 lei.

“A fost un concurs bun de pregătire pentru Campionatul Mondial de juniori, din perioada 24 octombrie – 6 noiembrie, Porto Carras (Grecia), unde vor reprezenta România: Alex Geiger (băieți 16 ani, campion național), Jakab Kincso (fete 16 ani, campioană națională) și Andra Cîmpean (fete 16 ani, medaliată cu bronz național)”, ne-a declarat Cătălin Ardelean, cel care a fost desemnat de Federația Română de Șah ca șef al delegației de la Campionatul Mondial.

SURSA: http://www.gazetanord-vest.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Predeal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…