Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni In perioada 22-24 iulie 2016 “Cupa AUREL ZAMORA” – turneu de șah rapid organizat la Busteni

In perioada 22-24 iulie 2016 “Cupa AUREL ZAMORA” – turneu de șah rapid organizat la Busteni

3 min read
0
0
670

Av.  Aurel  Zamora  este  unul  dintre  veteranii  șahului  românesc  (născut  pe  10  octombrie  1932), participant activ la numeroase turnee (mai ales de șah rapid) organizate în toată țara. Ca mulți alți amatori de șah, profesia l-a obligat să întrerupă activitatea șahistă, hobby pe care l-a reluat mult după vârsta de 70 de ani. Acesta este și motivul pentru care turneul de față, care va avea loc exclusiv din inițiativa și cu sprijinul domnului Aurel Zamora, acordă o atenție deosebită categoriei seniorilor șahului românesc dar și copiilor și juniorilor pentru care este un turneu de pregătire în vederea campionatelor naționale pe echipe.

sah
Participant  fără  veleități  de  câștigător  în  turnee,  domnul  Zamora păstrează  cu  plăcere  diplomele  de participare (acolo unde s-au acordat) pe care le-a primit. De aceea, deși turneul este open, ne-am decis ca fiecare jucător să primească o diplomă de participare și o medalie de finisher. “Nu este important să câștigi ci să participi! ” – a  spus-o Pierre de Coubertin și marea majoritate a concurenților  se  ghidează  și  astăzi  după  acest  citat.  Pentru  aceasta  merită  și  ei  o  premiere,  chiar  și simbolică!

  • Organizator: A.C.S. Șah Club “C&C” Bucureşti
  • Loc de desfăşurare: Orașul Bușteni – Centrul Cultural AUREL STROE
  • Ritm de joc: 15’plus 12” începând cu mutarea 1/partidă/jucător.
  • Sistem de joc: Elveţian 9 runde
  • Omologare: rezultatele vor fi trimise la FIDE pentru calculul variației elo șah rapid. Sportivii vor trebui să aibă vizele FR Şah achitate la zi precum și viza medicală.
  • Taxa de participare: 50 lei/jucător cu înscriere pe e-mail până la data de 20 iulie 2016 şi 70 lei/jucător după această data sau în ziua concursului (doar în limita locurilor disponibile).

Mai multe detalii pot fi descarcate de AICI:

https://www.totpal.ro/wp-content/uploads/2016/07/prospectcupazamorabrosura.pdf

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…