Home Info-chioşc pentru prahovenii care vor să acceseze fonduri europene

Info-chioşc pentru prahovenii care vor să acceseze fonduri europene

1 min read
0
0
174

Ministerul Agriculturii a pus la punct un sistem informatic de informare a agricultorilor cu privire la fondurile pe care le pot accesa de la Uniunea Europeană. La Prefectura Prahova a fost instalat un info-chioşc şi cu o simplă tastare pe ecran orice poate afla ce proiecte pot fi finanţate, informează Telegraful de Prahova.

Echipamentul a fost în probe o vreme, însă de ieri informaţiile pot fi accesate de orice persoană. Ministerul Agriculturii a încheiat un acord de comodat cu Prefectura Prahova pentru ca acest info-chioşc să fie instalat într-o zonă de maximă circulaţie.

Potrivit Telegraful de Prahova, printre informaţiile furnizate în sistem informatic de Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit se numără lista firmelor de consultanţă, informaţiile utile şi sesiunile de proiecte, precum şi date cu privire la numele persoanelor de contact care pot oferi completări.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Simți că nu mai dai randament la muncă? Iată TOP 5 activități pe care să le faci în weekend ca să fii mai productiv în timpul săptămânii!

Când îți dorești o carieră de succes, este imposibil să nu te stresezi la locul de muncă. …