Home Interviu tulburător cu Mihai Neşu realizat la Utrecht de Cătălin Tolontan

Interviu tulburător cu Mihai Neşu realizat la Utrecht de Cătălin Tolontan

5 min read
0
0
361

După 4 luni de cînd stă paralizat de la umeri în jos, fotbalistul român a ales să vorbească “o singură dată şi bine”.

Află chiar de la Mihai care e starea lui reală, ce simte şi ce speră. El povesteşte pentru prima oară accidentul din 10 mai 2011 şi-şi descrie detaliile vieţii de zi cu zi din clinica de recuperare.

Începînd de azi, Gazeta publică timp de cîteva zile ampla şi uluitoarea discuţie cu bărbatul de 28 de ani care continuă să lupte curajos pentru viaţa sa. “Plîng numai cînd mă gîndesc la reacţiile românilor, cărora le mulţumesc. M-am mega mirat şi eu de atîta iubire că doar n-am fost o mare vedetă. Acum le spun oamenilor exact cum sînt şi-i rog să înţeleagă faptul că nu voi mai vorbi nici eu şi nici familia mea”, spune Mihai Neşu, cel care îşi împarte timpul între patul de spital şi căruciorul pe care a reuşit să-l conducă prin braţul drept, singurul pe care poate să-l mişte, fie şi parţial.

El adaugă: “Va dura ani să încerc să mă refac şi, dacă voi reuşi, atunci viaţa mea va atinge o fericire pe care, ca om normal, nu o poţi simţi”.

Gazeta Sporturilor publică 6 pagini în ediţia specială de astăzi şi va continua interviul în ediţiile de zilele următoare ale ziarului.

Ascultă, MAI JOS, o mică parte din ceea ce a avut să transmită Mihai Neşu cititorilor Gazetei. Click pe cursorul din dreapta pentru a asculta afirmaţiile fostului fotbalist al Stelei!

Mihai Neşu schimbă canalele TV suflînd într-un tub special amenajat deasupra patului
Gazeta Sporturilor publică mîine un interviu realizat la Clinica de Recuperare din Utrecht de către jurnalistul Cătălin Tolontan cu fotbalistul român care a suferit pe 10 mai o fractură de coloană care l-a imobilizat de la umeri în jos. Neşu vorbeşte normal, îşi mişcă capul şi doar parţial mîna dreaptă. În rest, el nu-şi simte corpul, schimbă canalele TV suflînd într-un tub special amenajat deasupra patului şi spune că îl deranjează statutul de victimă: “În România, unii spun despre mine că voi rămîne legumă. Aici, în Olanda, legume ca mine sînt directori de bancă!”

Mihai Neşu: “Le mulţumesc românilor pentru sprijin, sînt emoţionat şi am decis să vorbesc o singură dată, într-un singur interviu”
La 28 de ani, Mihai Neşu redescoperă viaţa pe care a pornit-o din nou de la zero. Asta spune fotbalistul în interviul pe care l-a acordat lui Cătălin Tolontan, la Utrecht, şi pe care Gazeta Sporturilor îl publică începînd de mîine. “Le mulţumesc românilor pentru sprijin, sînt emoţionat şi am decis să vorbesc o singură dată, într-un singur interviu, despre toate problemele şi speranţele mele”, spune fostul jucător de la Steaua şi de la FC Utrecht.

SURSA: http://www.gsp.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum să integrezi puloverele bărbătești în ținute smart-casual pentru cele mai chic outfituri în sezonul rece

Puloverul este o piesă indispensabilă, un ‘’must-have’’ pentru garderoba bărbaților. Când …