Home Interviul cu fetele de la Bambi

Interviul cu fetele de la Bambi

12 min read
0
0
492

VIOREL VINTILA

Cu ocazia Balului Mărţişorului, organizat la Sacramento de revista Mioriţa, au venit să bucure inimile românilor artişti cunoscuţi din România, printre care Autentic, Gheorghe Gheorghiu, Cristi Faur şi fetele de la Bambi. Bambi, care în fapt sunt Raluca si Denisa, sunt doua domnişoare frumoase , simpatice , joviale şi foarte deschise. Şi-au început cariera in showbiz acum 20 de ani , când Raluca şi Denisa participau la emisiuni pentru copii gen “Feriţi-vă de magaruş” sau “Abrcadabra” care la acel timp au avut mare succes la public. Fetele de la Bambi se află pentru prima dată în turneu in SUA şi au rămas plăcut impresionate de ceea ce au văzut pâna acum în periplu  lor muzical prin State.

Am avut plăcerea să stau de vorbă cu fetele de la Bambi imediat dupa ce show-ul pur românesc şi-a tras cortina. Simpaticele domnişoare, Bambi, s-au bucurat de un succes deoesebit in randul românilor şi vă spun sincer că am ramas plăcut surprins de francheţea si dezinvoltura cu care fetele de la Bambi vorbeau, fiecare răspuns al fetelor fiind insoţit de un zâmbet sincer si ştrengăresc sau de o chicoteală simpatică.

VV: Bună seara si bine aţi venit la Sacramento. Spuneţi-mi vă rog cine sunt BAMBI si când v-aţi inceput cariera muzicală? Una este…

Raluca: Una este Raluca, care este cea mare, cea blondă si o cheamă Raluca Tanase, are 26 de ani şi o are ca soră pe Denisa, care este cea mică…..zise Raluca râzând.

Denisa: …care este brunetă, este mai inaltă şi are 23 de ani şi suntem originare din Bucureşti.

VV: La ce vârstă v-aţi inceput cariera?

Raluca: Eu, la 7 ani iar Denisa la 5 ani…

Denisa: La Palatul Copiilor, la emisiunile de copii care erau la vremea respectivă, “Ba da, ba nu”. “Feriţi-vă de magaruş” şi “Abracadabra”. De fapt la “Abracadabra” ne-am format, unde am lucrat in echipă cu Marian Râlea si Andrei Blaier , de la care am invaţat foarte multe.

VV: Când a luat fiinţă formula actuală de Bambi şi care este melodia voastră cea mai de succes?

Raluca: Bambi s-a format in anul 2000 pe 1 iunie, de Ziua Copilului, iar piesa noastră ,care reprezintă cartea noastra de vizită, cum zicem noi, se numeşte “Doi ochi căprui”.

VV: Cine vă insoţeşte in acest turneu muzical?

Raluca: Suntem insoţite de părinţii nostri care sunt şi prietenii dar şi impresarii nostri, astfel banii rămân in familie…moment in care ambele fete încep să chicotească la unison.

VV: Eu credeam ca piesa cea mai de succces este “Îmi cânt iubirea”..

Raluca: Aceasta este o piesă foarte frumoasă, cu care am câştigat Discul de Aur în ţară, este un hit, dar piesa cu care toţi ne ştiu este “Doi ochi căprui”.

VV: Aţi scos acum un CD aniversar de 10 ani?

Raluca: Da, este al zecelea CD, pe care l-am lansat cu ocazia implinirii a 10 ani de carieră, iar albumul se numeşte “De 10 ani”.

VV: Deci anul şi CD-ul. Înseamnă că sunteţi o trupă de succes. Pe litoral aveţi concerte?

Denisa: Da, avem foarte multe cântări in ţară, cântăm şi la nunţi şi la botezuri. Pe litoral nu am mai mers de 2 ani, pentru că am ales ca vara să colindăm tara pentru “zile de oras” sau diferite festivaluri.

VV: Am o întrebare de baraj: Cu dragostea cum staţi?

Raluca: Bine!

Denisa: Foarte bine!

VV: Amândoua aveţi prieten? Să înteleg că admiratorii voştri nu au nicio sanşa, nu?

Denisa: Da, avem prieten. Admiratorii noştri au toate sansele pentru că sunt admiratorii noştri şi ei vor sa fie admiratorii noştri si atât, zise Denisa zâmbind larg.

VV: Aşadar, admiratorii vor ramâne numai pe post de admiratori…

Denisa: Da…

VV: De când sunteţi in SUA?

Raluca: Din 12 ianuarie , de atunci tot colindăm America împreuna cu Autentic, Cristi Faur, Gheorghe Gheorghiu si Mioara Velicu care însă, din pacate, din cauza unor probleme personale a trebuit să se intoarcă in ţară.

VV: Pe unde aţi fost pâna acum?

Denisa: Am fost la Detroit, Chicago, New York, New Jersey, Philadelphia, Hagerstown, Miami, Las Vegas după care urmează Phoenix si poate ajungem şi in Canada.

VV: În ţară cam ce program veţi avea?

Raluca: Vom cânta mai mult pe la nunţi , acum avem şi o piesă care a prins foarte bine şi care se numeşte “Cântecul mirilor”, pe care am lansat-o anul trecut, o piesă reprezentativă pentru începutul nunţilor pentru că mirii dansează pe piesa noastră si ne cheamă sa o cântăm , aşa că avem programate multe evenimente de genul acesta.

VV: Greşesc dacă afirm că tu , Raluca, eşti mai vorbăreaţă decât sora-ta?

Raluca: Te inşeli, nu este adevarat, se mai intâmplă cateodata, zise Raluca afişând un zambet larg.

Denisa: Ne completăm una pe alta, când una oboseşte începe cealaltă, zise Denisa razând cu poftă.

VV: Sunteţi pentru prima oară in SUA? Cum vi se pare America ?

Raluca: Suntem îndragostite de partea asta a Californiei, pentru că avem şi multe rude aici in Sacramento din partea mamei.

VV: Care este oraşul vostru favorit?

Raluca: Las Vegas, cred că este cel mai frumos oraş.

Denisa: Eu am un top. Pe primul loc este Miami, Las Vegas si New York.

VV: Cum vi se par românii din State?

Raluca: Deşi este criză, am fost foarte fericită că lumea a venit la spectacole şi toti colegii noştri au facut spectacole reuşite şi lumea s-a simţit foarte bine şi ecourile au fost pozitive.

Denisa: Ne place să credem că suntem o formulă reusită pentru ca oamenii pot asculta câte puţin din fiecare gen muzical.

VV: Când veţi mai reveni?

Raluca: Când ne cheamă românii de aici vom reveni cu siguranţă cu cea mai mare plăcere.

VV: Eu va mulţumesc pentu amabilitate, mult succes şi baftă in continuare şi să ne revedem cu bine.

Raluca: Mulţumim frumos, şi vom reveni oricând cu placere.

Bambi , împreuna cu Autentic, Cristi Faur şi Gigi Gheorghiu au plecat dupa numai câteva ore, către o noua destinatie, şi anume, în sudul Californiei, la Palms Springs, unde alți români ii aşteptau să le asculte muzica lor de suflet adusă tocmai de dincolo de “baltă”, din ţinutul mioritic, ţinut drag nouă tuturor românilor pribegiţi prin toate colţurile lumii.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…