Home Ioana Hotels Sinaia – Fashion Show by Laura Cirja

Ioana Hotels Sinaia – Fashion Show by Laura Cirja

1 min read
0
0
472

In weekendul dedicat femeilor, Ioana Hotels Sinaia, pregateste o surpriza placuta tuturor sarbatoritelor. Cu aceasta ocazie, in seara de 5 Martie, incepand cu orele 18:00, in holul Hotelului situat in Sinaia, Str. Calea Codrului nr. 11 – 15, va avea loc prima editie a Ioana Hotels Fashion Show by Laura Cirja.

In cadrul show-lui, tineri designeri ca Alecsandra Savulescu, Adelina Balut si Da Capo & Dodo Chic, isi vor prezenta colectiile de primavara-vara 2011, idei si concepte indraznete, ce se vor imbina cu eleganta si stil, cu momente teatrale, manechinele intruchipand diverse personaje pe parcursul prezentarii.

In cadrul acestui eveniment va avea loc si o tombola cu premii surpriza, oferite de designeri avand ca miza finala marele premiu constand intr-un sejur de 3 zile cu doua nopti cazare la Ioana Hotels. Dupa eveniment, in cadrul Restaurantului Stana Regala va fi servit un meniu festiv insotit de cele mai fine bauturi pentru toti cei prezenti la eveniment. Eveniment organizat de Laura Cirja impreuna cu Ioana Hotels. Hairstyle by Valentin Nistor. Make up by Ana-Maria Panduru. Parteneri media: eva.ro, 1801.ro.

SURSA: http://www.eva.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…