Home Breaking News Stiri Exclusive Ioana SANDU – “Cat mai e vreme …”

Ioana SANDU – “Cat mai e vreme …”

4 min read
3
0
461

Adesea am afirmat că trăim mult prea puţin să ne consumăm în lucruri minore…Recunosc ca eu nu am urmat această regulă a supravieţuirii,am constatat cum anii trec si singura realitate necondiţionată a vieţii mele a fost MUZICA.

Am plecat de la satisfacţii mari sau mai mici,în oraşe de provincie ,fără anvergura capitalei. Am învaţat să cânt curat şi cu suflet de la o doamnă care mă veghează de Sus, numită Beatrice Petre,profesoara mea de muzică din liceu. Aveam o impostaţie formată parţial de domnul profesor Bugoi în oraşul meu natal,Câmpina. Doamna Beatrice Petre m-a “târât “la canto clasic,unde eroic am urmat 2 ani,cântând în continuare muzică uşoară,corală şi folk. Domnul Cornel Irimia a lucrat încă 1 an cu mine canto muzică uşoară,până când am ajuns în capitală la Şcoala Populară de Artă,clasa domnului Ionel Tudor. Am cântat în Song o scurtă perioadă, timp în care nu am renunţat la exerciţiul cântării live în restaurant,având un repertoriu de aproape 900 de piese,româneşti şi internaţionale,inclusiv folclor românesc.
Cunoscându-l pe Francisc Reiter,am avut şansa de a avea primul meu album original românesc- Despărţirile,Electrecord 2010.

În 2011 albumul “Nu ştii cât mă iubeşti”,muzica Francisc Reiter,versurile mele si ale doamnei Rodica Elena Lupu,are drept producător pe domnul Paul Stangă,Eurostar.


Toamna anului 2011 îmi aduce satisfacţia unui nou album -”Cât mai e vreme…”, muzica Francisc Reiter, versuri Rodica Elena Lupu, Eurostar. Puteţi asculta totodată în compilaţia “Hai,domnişoară, să dansăm”, Eurostar 2011, versiunea mea la marele şlagăr grecesc “Istoria Mou”. Sunt postate zeci de piese originale şi coveruri interpretate de mine pe internet, îmi puteţi asculta discurile calitativ prezentate şi , mai ales, mă puteţi auzi live de câte ori aveţi plăcere.

www.ioanasandu.ro

 

Ioana Sandu a cantat la GALELE OTV. Vezi mai jos:

ANA-MARIA STOICAN -VISUL MEU,

Versuri Rodica Elena LUPU, muzica Francisc REITER

httpv://www.youtube.com/watch?v=lZ_SlCPg-eg

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

3 Comments

 1. Nicole

  25 noiembrie 2011 at 12:25 AM

  Foarte frumos! O voce care m-a impresionat foarte placut atunci cand am avut ocazia sa o ascult live, dar si de fiecare data cand ii ascult melodiile.
  Felicitari si mult succes in continuare!!! Dumnezeu sa-ti calauzeasca fiecare pas!

 2. Florentza Balan

  25 noiembrie 2011 at 12:36 AM

  IOANA SANDU: frumusete,elegantza,voce,totul la superlativ!Mult succes Ioana Sandu si “cu cantec inainte”!

 3. Rodica Elena Lupu

  8 decembrie 2011 at 1:51 AM

  Ioana, Ana-Maria si Francisc sunteti minunati! Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

5 activități relaxante pentru a alunga rutina

Rutina zilnică poate duce la stări de plictiseală și, în unele cazuri, chiar la anxietate.…