Home Breaking News Stiri Exclusive Iulian MOLDOVAN: “Pentru reîntregirea ţării” – Consiliul Unirii de la Chişinău

Iulian MOLDOVAN: “Pentru reîntregirea ţării” – Consiliul Unirii de la Chişinău

2 min read
0
0
205

După cum ştiţi, recent a luat fiinţă la Chişinău Consiliul Unirii. În numele tuturor acelora care am aderat necondiţionat la această iniţiativă vă cerem sprijinul. În condiţiile economice, politice şi sociale din zonă, iniţiativa compatrioţilor noştri din Republica Moldova are accente de eroism şi acestea nu sunt vorbe mari.

Vă rugăm să sprijiniţi prin demersuri jurnalistice (articole, comunicate de presă, interviuri individuale sau oficiale), prin demersuri ştiinţifice (lucrări editate, simpozioane ştiinţifice, articole) prin activităţi publice (mitinguri, întîlniri, spectacole, luări de cuvânt în mass media etc.) popularizarea la nivel internaţional a acestei iniţiative precum şi susţinerea ei. La un moment dat această cunoaştere la nivel internaţional a problematicii legate de Republica Moldova şi un curent de opinie favorabil, acolo, va fi un atu foarte important!

De asemenea vă rugăm să identificaţi în rîndurile organizaţiei dumneavoastră pe aceia dintre conaţionali care au studii juridice, mai ales în domeniul dreptului internaţional, care ar fi dispuşi să ajute pro bono demersurile Consiliului Unirii şi să ne ajutaţi să intrăm în contact cu aceştia.

În numele celui mai înalt ideal al românilor de pretutindeni şi din toate timpurile vă chemăm la solidaritate şi la acţiuni comune!

Informaţii suplimentare se pot obţine şi contactul cu noi se poate realiza prin intermediul paginii:

www.consiliul-unirii.ro

sau mai precis la adresa:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://www.consiliul-unirii.ro/

Iulian MOLDOVANU

1 martie 2012

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Litanii” – noul volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, Editura Rawex Coms – Bucureşti, 2020

        A apărut un nou volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, intitulat “Litan…