Home Jean Constantin va avea un monument

Jean Constantin va avea un monument

4 min read
0
0
468

În ultima vreme, circulă zvonuri potrivit cărora soţia regretatului actor Jean Constantin a vândut bunurile rămase. Nina a declarat, în exclusivitate pentru „ring”, că de la decesul soţului, ea a rămas la Constanţa, în casa în care acesta a fost găsit fără suflare.

„N-am vândut nimic şi mă dor toate aceste neadevăruri care se spun. După înmormântare eu am rămas în Constanţa şi locuiesc chiar în apartamentul despre care se spune că l-am vândut. Deocamdată nu ştiu ce voi face cu bunurile rămase pentru că prioritatea mea în acest moment este monumentul pe care l-am comandat unui sculptor de valoare şi care va fi gata la sfârşitul lunii noiembrie, când se vor împlini şase luni de la trecerea în nefiinţă a soţului meu. Voi merge în Bucureşti când îmi termin problemele pe care le am în Constanţa cu monumentul şi cu totul”, a declarat, pentru „ring”, Nina Jean.

„Nepoţii lui Jean n-au de ce să fie supăraţi”
Mai mult decât atât, Nina Jean susţine că nu există niciun scandal în privinţa împărţirii averii actorului. „Nu mă interesează şi nu mă priveşte de ce sunt nemulţumiţi nepoţii soţului meu. Încă nu am făcut demersurile necesare, dar nimeni, nici măcar nepoţii lui n-au de ce să fie supăraţi”, a afirmat soţia regretatului actor.

Teatrul „Fantasio” îşi schimbă denumirea?
Actorul Jean Constantin a încetat din viaţă miercuri, 26 mai, în locuinţa sa din Constanţa, la vârsta de 81 de ani. Artistul avea probleme cardiace şi fusese internat în mai multe rânduri în spital. Cu toate că, la scurt timp după trecerea în nefiinţă a actorului, edilii constănţeni au promis că Teatrul „Fantasio” va purta numele regretatului actor şi că se va face şi un bust din bronz, până în prezent nu s-a luat nicio decizie în acest sens. În ciuda insistenţelor noastre, până la închiderea ediţiei, edilii Constanţei nu au putut fi contactaţi.

SURSA: http://www.ziarulring.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…