Seful misiunii FMI la Bucuresti, Jeffrey Frank, care a fost filmat in timp ce “se simtea bine” la un chef organizat de ANA intr-un restaurant din busteni, a dezvaluit duminica faptul ca este mormon, in consecinta nu bea.

“Am vazut ca au existat acuzatii in presa si din partea unor politicieni legate de asa numita petrecere de la Busteni. Va anunt ca sunt de religie mormona si noi nu bem alcool. Petrecerea de la Busteni a fost sponsorizata de Finante si BNR, scopul ei fiind sa cunoastem mai bine traditia si cultura Romaniei”, a declarat duminica Jeffrey Franks, intrebat daca regreta acel episod.

Religia mormona, Biserica lui Isus Hristos a Sfintilor din Zilele din Urma, a fost fondată mai puţin de 200 de ani in urma de Joseph Smith, care a pretins ca a fost vizitat de Dumnezeu si de Iisus Hristos si ca i s-a spus ca toate bisericile si credintele sunt false si defaimatoare. Joseph s-a apucat apoi să fondeze o religie cu totul noua care sa pretinda ca este “singura biserica adevarata de pe pamant”.

Petrecerea, ţinută la poalele munţilor Bucegi, a avut loc cu puţin timp înainte ca, luni, Franks să înceapă discuţiile cu cabinetul Boc privind derularea acordului de tip preventiv semnat în martie anul trecut.

Mitt Romney, fost guvernator al statului american Massachusetts si fost candidat pentru alegerile prezidentiale din 2008, este mormon. Unele sondaje de opinie din S.U.A. sugerau ca multi alegatori americani ar refuza sa voteze pentru Romney numai din cauza religiei sale.

SURSA: http://www.rtv.net/

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Breaking News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Relu N. ALEXANDRU – DINCOLO DE (UNI)VERS (POEZII)

DINCOLO DE VERS (Matematică Stănesciană) *** Unu plus unu fac doi, Tu și cu mine adunați, …