Locuri de munca in Prahova: Rulla | Joburi Prahova | Joburi Brasov

Joi 16 iulie 2015, la doar 12 ani, Dor Geta Popescu a atins Varful Uhuru situat la 5895 m in Kilimanjaro

Voteaza articol:
Se încarcă...
· 2.663 afisari
“Buna ziua,

Ma scuzati pentru stirea pozitiva, deci nu mare interes, din alpinismul de altitudine. Totusi, rugamintea mea este de a incerca, impreuna, sa aducem vestile bune din zona muntilor inalti in zona de interes a cat mai multor oameni. Dor Geta Popescu si Altitude Expeditions Team face toate eforturile, are toata hotararea necesare, dar fara sustinerea si cunoasterea acestor lucruri de catre o comunitate cat mai larga toate eforturile isi pierd din motivatiea atat de necesara.
Am atasat Comunicatul de Presa si 6 imagini din prima din programul expeditiilor de record de anul acesta. Urmeaza: 8 – 16 august 2015 Elbrus 5.642m.; 24 nov. – 14 dec. 2015 Ojos del Salado 6893m; 14 – 30 dec. 2015 Aconcagua 6.962m.”

Cu multumiri, Ovidiu Popescu – Presedinte Clubul Sportiv Montan Altitrudine

DSC_0209

Joi, 16 iulie, ora Tanzaniei 10,15, Dor Geta Popescu, Sportiva a Federatiei Romane de Alpinism si Escalada, a atins Uhuru Peak 5895 m.. – Kilimanjaro, cel mai inalt al continentului African. In varsta de 12 ani si o luna, Geta este cea mai tanara romanaca care reuseste acest lucrru, devansandu-le pe Alexandra Marcu si Crina Coco Popescu.

DSC_0116
“ M-am simtit excelent in aceasta ascensiune, totul a meers perfect, ca la antrenament, in etapele Circuitului 7 Munti de la noi. Este foarte important, pentru mine, ca am inceput sezonul ascensiunilor in munti inalti cu o reusita, Alpinismul de altitudine si escalada ma definesc ,ma fac sa ma simt fericita si specila. Performanta si recordurile sunt ceea ce-mi doresc, sunt motivatia antrenamentelor si pregatirii mele generale.”

DSC_0226
Dor Geta Popescu are 12 ani, practica alpinismul si escalada la nivel de perfoprmanta ca membra a Clubului Sportiv Montan Altitudine. Este component a Lotului National de Escalada copii, fiind multipla Campioana Nationala, cu clasari pe podium la competitiile Balcanice si Concursuirile de Grand Slam Europene. De la varsta de 10 ani participa la expeditii in munti inalti, stabilind, la momentul ascensiunilor, Recorduri Mondiale de varsta pe Mt. Ararat 5165m (aug. 2013), Sabalan 4811m., Damavand 5671m.
(aug.-sept. 2014), ca membra a Altitude Expeditions Team. Pregatirea performantelor se face in salile de escalada si in cadrul ascensiunilor de vara si de iarna ale Circuitului 7 Munti din Gradina Carpatilor, antrenamente coordinate de Federatia Romana de Alpinism si Escalada.

DSC_0128
In mai putin de trei saptami Dor Geta Popescu va incerca realizarea unui Rcord European de varsta pe muntele Elbrus, simultan cel mai inalt varf sic el mai inalt vulcan din Europa., Geta ajunge pe aeroportul Bucuresti – Otopeni  luni, 20 iulie, ora 13,05 cu zborul de la Doha.

DSC_0143
Informatii suplimentare despre Dor Geta Popescu la www.temerarul.ro
Contact: 0722 369 965; Vineri, 18 iulie 2015, Ovidiu Popescu
Arucha, Tanzania Presedinte Clubul Sportiv Montan Altitudine

DSC_0227


Daca ti-a placut articolul, urmareste Totpal's Daily News pe FACEBOOK şi TWITTER!


Publicat de pe 17 iul. 2015 in Stiri Externe. Puteti urmari raspunsurile la acest articol folosind fluxul RSS 2.0 iar daca aveti cateva minute libere ne-ar interesa parerea dumneavoastra. Nu ezitati.

Parere ta

CAZARE *** la Busteni – Poiana Tapului

cazare Busteni

Tarif cazare incepand de la 180 ron/zi

Vizitatori acum pe site

Participa si tu la ” BURSA LOCURILOR DE MUNCA in Busteni si imprejurimi “

Top articole:

Cele mai noi articole:

Comentarii recente

Primaria Busteni

Articole RECOMANDATE !!!

Copyright © Mihai Mircea Totpal. Toate drepturile sunt rezervate. Statistici oferite de Google Analytics.