Home La Ploiesti, Dezbracatu’ a dansat pe masa

La Ploiesti, Dezbracatu’ a dansat pe masa

3 min read
0
0
179

Vezi GALERIA FOTO

Dezbracatu’ a dat astazi Bucurestiul pe Ploiesti! Unde, odata ajuns s-a oprit in fata Prefecturii, cu camioneta plina de materialele Ceresit langa el si a inceput sa dea indiciile pe radio, pana cand l-a gasit si l-a luat “pe sus” Niculae Marian.

“Eram la Trezorerie, urcam scarile, cand m-a sunat un prieten din Ramnicu Valcea sa-mi spuna ca Dezbracatu’ este in Ploiesti, in fata Prefecturii. Dimineata nu am avut cum sa ascult radioul, dar chiar azi trebuia sa ma duc sa cumpar adezivul, sa termin izolatia la casa. Cand am auzit, am inceput sa alerg pe scarile Trezoreriei pana la masina, am pornit masina si am plecat in viteza spre Dezbracatu“, ne povesteste Marian.

Kissomanul l-a gasit pe mesterul DJ si a inceput sa-i povesteasca despre casa pe care o construieste: “Am inceput sa construiesc casa, aici in Ploiesti, de acum doi ani si acum la final, m-am impotmolit. Nu mai am multe de facut, izolatia si finisajele interioare si exterioare mi-au mai ramas, dar ca la toata lumea, resursele sunt limitate si treaba inainteaza destul de greu!”

Impreuna au plecat la casa in constructie, unde Dezbracatu’ ne-a marturist in direct, ca a dansat de bucurie, impreuna cu castigatorul, pe masa! Nu ne-a spus si pe ce melodie, dar noi banuim ca dupa ce au descarcat materialele, au dat volumul radioului la maxim si s-au pus pe dans.

Cand e distractie, e distractie, cand e munca, munca sa fie. Asa ca, Dezbra’ s-a dat jos de pe masa si a pornit din nou la drum cu camioneta Ceresit, spre alta destinatie! Maine oare unde va fi?

SURSA: http://www.kissfm.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…