Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Azuga Lansare Escapade Fun Park AZUGA la Holiday Market

Lansare Escapade Fun Park AZUGA la Holiday Market

1 min read
0
0
651

In perioada 29 septembrie – 2 octombrie Global Events Production va fi prezenta la Holiday Market – Palatul Parlamentului, sala Unirii, stand 17AB. Cu aceasta ocazie, Global Events Production lanseaza cea mai noua locatie de Teambuilding – ESCAPADE FUN PARK AZUGA.

Ca avanpremiera a activitatilor ce se vor desfasura in cadrul ESCAPADE FUN PARK AZUGA, in interiorul standului va fi prezenta una dintre masinile destinate traseelor OFF ROAD si va fi montat un panou de catarare.

De asemenea, in cadrul targului, veti putea descoperi sau redescoperi distractia dintr-un teambuilding. Astfel, impreuna cu colegii de munca, veti putea experimenta avantajele muncii de echipa la “O zi de teambuilding”, in cadrul concursului “CEI MAI BUNI PADURARI”. Se poate castiga o tura offroad, prin Valea Azugii, pana la Cabana Susai, cu plecare din Azuga.

Ne-am gandit si la persoanele care nu au deja o echipa formata. Ele pot participa la concursul “ALPINISTUL ZILEI”. Cel mai bun alpinist al zilei poate castiga o noapte de cazare la Hotelul de 5 stele LUX GARDEN din Azuga.

Distractia este garantata. Have fun la Escapade Fun Park!

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Azuga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…