Home Breaking News Litoralul romanesc, pregatit pentru 1 mai

Litoralul romanesc, pregatit pentru 1 mai

2 min read
0
0
537

Ministrul Turismului s-a aflat, vineri, în judeţul Constanţa, pentru a vedea cum se prezintă sudul litoralului cu aproape o lună înaintea deschiderii sezonului estival. Prima oprire a lui Cristian Petrescu a fost în portul turistic Mangalia, pe care ministrul l-a catalogat ca fiind de nivel european.

Mai multe sectoare de plaje au fost afectate în urma furtunilor din această iarnă, asa că în prezent se lucrează la amenajarea acestora pentru a fi gata până la 1 mai.

In această vară va fi realizat şi un experiment pentru a se stabili dacă poate fi rezolvată problema algelor, urmând să fie amplasate plase în largul Mării Negre, pe o distanţă de trei kilometri, care ar urma să reţină algele şi să le împiedice să mai ajungă la ţărm.

O altă problemă identificată în imediata apropiere a plajei respective o reprezintă aleea pietonală care a fost distrusă tot în urma furtunilor şi care ar trebui reabilitată în cel mai scurt timp.

Ministrul a spus însă că este convins că autoritatea locală se va implica în rezolvara situaţiei, iar în cazul în care nu ar avea capacitatea de intervenţie atunci MDRT se va implica şi va ajuta Primăria.

Cristian Petrescu susţine că staţiunile de pe litoral vor fi pregătite să îşi întâmpine turiştii începând din 1 mai şi speră că va fi un sezon reuşit.

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Breaking News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

La ce sa fii atenta atunci cand cumperi o haina de blana de vulpe de pe Internet: 3 lucruri care conteaza

Faptul ca poti achizitiona online haine de blana este un mare avantaj, mai ales atunci can…