Liviu Hodor si Mona au lansat in urma cu doua luni piesa “No stress”, o piesa compusa acum doi ani alaturi de baietii de la Sunrise Inc care a prins foarte bine si ramas la fel de actuala in raport cu trendul din 2013. O piesa plina de viata care a prins foarte bine in concertele sustinute de Liviu Hodor si Mona, motiv pentru care s-au gandit sa filmeze si un clip.

Filmarile au durat mai bine de 12 ore si s-au desfasurat intr-o hala dezafectata a unei uzine din Bucuresti, motiv pentru care decorul este una foarte autentic si reproduce cum nu se putea mai bine ideea regizorului: o gasca de prietenii se distreaza “fara stres” alaturi de prieteni cu masini tunate, motoare …si un butoi “in flacari”. Regia clipului este semnata de Mokhtar Khaled care a lucrat cu Antonia sau  Inna. Tanarul regizor este originar din Lybia si a decis sa isi inceapa o cariera aici in Romania…si bine a facut, nu de alta dar se pare ca productiile sale se bucura de succes.

Gasca de la Redactia 4 FUN a fost la filmari si va prezentam in exclusivitate un interviu video cu Liviu si Mona dar si cateva imagini de la filmari.

totpal daily news

[nggallery id=93]

SURSA: http://redactia4fun.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vasilica GRIGORAȘ – Omul și cartea, ființe deopotrivă

„Cărţile sunt fiice ale cerului pogorâte pe pământ ca să aline suferinţele neamului omenes…