Home Breaking News Stiri Exclusive Liviu Hodor si Mona au filmat clipul No stress | Interviu exclusiv Redactia4fun.ro

Liviu Hodor si Mona au filmat clipul No stress | Interviu exclusiv Redactia4fun.ro

2 min read
0
0
195

Liviu Hodor si Mona au lansat in urma cu doua luni piesa “No stress”, o piesa compusa acum doi ani alaturi de baietii de la Sunrise Inc care a prins foarte bine si ramas la fel de actuala in raport cu trendul din 2013. O piesa plina de viata care a prins foarte bine in concertele sustinute de Liviu Hodor si Mona, motiv pentru care s-au gandit sa filmeze si un clip.

Filmarile au durat mai bine de 12 ore si s-au desfasurat intr-o hala dezafectata a unei uzine din Bucuresti, motiv pentru care decorul este una foarte autentic si reproduce cum nu se putea mai bine ideea regizorului: o gasca de prietenii se distreaza “fara stres” alaturi de prieteni cu masini tunate, motoare …si un butoi “in flacari”. Regia clipului este semnata de Mokhtar Khaled care a lucrat cu Antonia sau  Inna. Tanarul regizor este originar din Lybia si a decis sa isi inceapa o cariera aici in Romania…si bine a facut, nu de alta dar se pare ca productiile sale se bucura de succes.

Gasca de la Redactia 4 FUN a fost la filmari si va prezentam in exclusivitate un interviu video cu Liviu si Mona dar si cateva imagini de la filmari.

totpal daily news

[nggallery id=93]

SURSA: http://redactia4fun.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Mobila ta poate capata o noua viata daca o dai cu un lac pentru lemn potrivit. Afla mai multe despre asta

Casele goale sunt toate la fel. Niste pereti care nu spun nimic, podeaua trista si geamurl…