Home Lucian Bute – Multiplul campion mondial la box a chefuit, alături de prieteni, la Buşteni

Lucian Bute – Multiplul campion mondial la box a chefuit, alături de prieteni, la Buşteni

2 min read
0
0
130

Bute a sărbătorit Crăciunul în noiembrie

Prieten bun cu primarul oraşului Buşteni, Emanoil Savin, Lucian Bute a acceptat invitaţia edilului şi s-a relaxat la finalul săptămânii în oraşul de pe Valea Prahovei.

Pe un soare arzător, cu peste 20 de grade în termometre, ziua de sâmbătă a început pentru campionul mondial cu o sesiune de autografe şi a continuat cu un meci de fotbal desfăşurat la un turneu amical de “old-boys”.

Echipa lui Bute, Alexandros, din care a făcut parte şi primarul Savin, a câştigat finala competiţiei, iar atmosfera a fost una creată special pentru un campion de talia lui Bute.

Formaţia lui Bute a intrat pe teren pe acordurile imnului Ligii Campionilor, iar înaintea finalei s-a cântat imnul României.

“Aceste momente mă capacitează şi mă motivează la maxim, am mari emoţii de fiecare dată când aud imnul României”, a precizat Bute, care a evoluat circa zece minute în finală, marcând şi primul gol al partidei.

Chiar dacă a jucat pentru echipa primăriei din Buşteni, Bute şi colegii au ales să îmbrace echipamente în culorile “tricolore”, boxerul, care a fost şi căpitan, a purtat tricoul cu numărul unu.

După efortul depus pe terenul de fotbal a venit şi răsplata. În cinstea campionului mondial s-a organizat, în devans, Pomana Porcului.

Totul a fost pregătit ca la carte la complexul “Gura Diham”. Organizatorii au adus şi câţiva lăutari, care au încins atmosfera.

SURSA: http://www.click.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…