Home Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu s-au răsfăţat tot weekend-ul în Poiana Braşov

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu s-au răsfăţat tot weekend-ul în Poiana Braşov

2 min read
0
0
412

Colegi de muncă, dar şi de dormitor, Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu profită de fiecare weekend liber pentru a fugi din Bucureşti. Pentru ultimul sfârşit de săptămână au ales Poiana Braşov.

De când sunt împreună, Mădălin Ionescu (40 de ani) şi Cristina Şişcanu (26 de ani) parcă şi-au propus să facă turul Europei. Cei doi au fost în Croaţia, în Belgia, în Antalya, dar au luat la pas şi zonele turistice superbe, din România. După o săptămână agitată, dar reuşită la serviciu, realizatorul emisiunii „Drept la ţintă” (Kanal D) a avut chef de o bulgăreală zdravănă, în Poiana Braşov. Mădălin şi-a luat iubita şi, de această dată fără copii, a fugit la munte. Acolo a început răsfăţul, iar cei doi s-au simţit boeiereşte şi au mâncat haiduceşte.

„Vremea a fost perfectă. A nins atât sâmbătă, cât şi duminică, ne-am simţit minunat. Am fost şi la Coliba Haiducilor, unde am mâncat iepure cu măsline şi portocale, bourghinion de urs şi alte merinde tradiţionale româneşti“, a declarat Mădălin Ionescu pentru Click!

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…