Home Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu s-au răsfăţat tot weekend-ul în Poiana Braşov

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu s-au răsfăţat tot weekend-ul în Poiana Braşov

2 min read
0
0
205

Colegi de muncă, dar şi de dormitor, Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu profită de fiecare weekend liber pentru a fugi din Bucureşti. Pentru ultimul sfârşit de săptămână au ales Poiana Braşov.

De când sunt împreună, Mădălin Ionescu (40 de ani) şi Cristina Şişcanu (26 de ani) parcă şi-au propus să facă turul Europei. Cei doi au fost în Croaţia, în Belgia, în Antalya, dar au luat la pas şi zonele turistice superbe, din România. După o săptămână agitată, dar reuşită la serviciu, realizatorul emisiunii „Drept la ţintă” (Kanal D) a avut chef de o bulgăreală zdravănă, în Poiana Braşov. Mădălin şi-a luat iubita şi, de această dată fără copii, a fugit la munte. Acolo a început răsfăţul, iar cei doi s-au simţit boeiereşte şi au mâncat haiduceşte.

„Vremea a fost perfectă. A nins atât sâmbătă, cât şi duminică, ne-am simţit minunat. Am fost şi la Coliba Haiducilor, unde am mâncat iepure cu măsline şi portocale, bourghinion de urs şi alte merinde tradiţionale româneşti“, a declarat Mădălin Ionescu pentru Click!

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…