Home Maggi şi Paula Chirilă organizează primul concurs de mimă culinară

Maggi şi Paula Chirilă organizează primul concurs de mimă culinară

4 min read
0
0
615

Maggi continuă caravană naţională în cadrul promoţiei “Maggi 500 de familii fericite”. În data de 2 aprilie, Maggi, alături de Paula Chirilă, îi invită pe braşoveni la concursul de mimă culinară cu premii garantate, pentru a descoperi si rasplati unele dintre cele mai fericite familii. Concursul se va desfăşura sâmbătă în hypermarketul Carrefour, începând cu orele 12.00, unde Maggi îi va aştepta pe toţi parinţii, copiii, prietenii şi vecinii lor pentru a petrece împreună o zi de weekend cu premii şi multă distracţie. Concursul a făcut deja zeci de familii fericite la Bucureşti, Ploieşti şi Piteşti.

“Alături de familie, trăim întotdeauna cele mai frumoase momente, de la o plimbare în parc într-o zi însorită, până la cina delicioasă care îî adună pe toţi cei dragi în jurul mesei. Iar când sute de familii sunt fericite, lumea e mult mai frumoasa! Pe 18 martie am lansat promoţia nationala “Maggi 500 de familii fericite”. Ne dorim să le cunoaştem, astfel că, am pornit în căutarea celor mai fericite familii din România”, declară Alina Dragomir, Business Manager Maggi.

“Carla Sofia ne-a schimbat complet sensul vieţii şi ne-a unit şi mai mult, ca familie. Sunt nerăbdătoare să împărăşesc acest sentiment de fericire cu oameni care simt acelaşi lucru pentru cei dragi. Caravana “Maggi 500 de Familii Fericite” va fi ocazia perfectă pentru a-i cunoaşte pe aceştia şi pentru a aduce zâmbete pe chipurile lor”, declară Paula Chirilă.

Următoarea oprire a caravanei Maggi va fi pe 3 aprilie, la Cluj-Napoca!

În perioada 18 martie – 6 mai 2011, în cadrul promoţiei nationale “Maggi 500 de familii fericite”, participantii pot câştiga 100 de euro în fiecare oră, în intervalul 12:00-22:00! Trebuie doar să trimită codul promoţional de pe oricare dintre ambalajele produselor Maggi participante  prin: SMS la 1877 (SMS cu tarif normal in reţelele Orange, Cosmote si Vodafone) sau să îl înscrie pe www.maggi.ro.

Regulamentul promoţiei este disponibil gratuit pe www.maggi.ro şi la Infoline: 0800 8 637 853 (apel gratuit din reţeaua Romtelecom). Valoarea comercială brută a premiilor este de 210.540 RON.

Despre Maggi

Prezent în peste 60 de ţări din întreaga lume, Maggi este unul dintre cele mai importante branduri culinare din România şi face parte din portofoliul Nestlé, lider mondial în industria alimentară. În România, marca Maggi este prezentă prin Maggi Secretul Gustului, Maggi Borş, Muştar Maggi Moments, Maggi Supe standard şi instant, Maggi Cuburi şi Maggi Ideea Zilei.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi www.maggi.ro.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…