Home Maratonul aduce diplome la Câmpina

Maratonul aduce diplome la Câmpina

3 min read
0
0
340

Nu este pentru prima dată când Câmpina este reprezentată cu succes la concursurile sportive de către o persoană care iubeşte mişcarea, îşi doreşte să participe la competiţii internaţionale, dar… nu are susţinere financiară.
Este vorba despre Iulică Alexe, cel care s-a întors pe locul V de la un concurs ce promovează cel mai important eveniment sportiv al toamnei: Bucharest City Marathon 2010.
„Am mers la concursul Crosul Vedetelor, desfăşurat în parcul Herăstrău, din Bucureşti. Acest cros a fost o promovare a maratonului internaţional din Piaţa Constituţiei”, a spus sportivul Iulică Alexe. La competiţie au participat aproximativ 200 de sportivi, din toate categoriile, sportivi cu renume. “La start au fost, în special, campioni olimpici, a fost de la atletism Doina Melinte… şi m-a surprins faptul că majoritatea a venit cu copiii, atrăgându-i către sport, dându-le ocazia să facă mişcare. Cursa la care am participat a fost, totuşi, micuţă. 1 km şi 200 de metri; la sosire au fost premiaţi primii cinci printre care, spre bucuria mea, m-am numărat şi eu, clasându-mă pe locul cinci”, a mai spus Iulică Alexe.
Acesta va participa şi la maratonul ce va avea loc pe 17 octombrie, în Piaţa Constituţiei, începând cu ora 9,30.
El va concura la semi-maraton, pe 21 de km. „Vrem să promovăm mai mult mişcarea în acest oraş, iar la Bucureşti, în octombrie, au posibilitatea să meargă chiar şi cei începători”, aceasta este invitaţia la mişcare
a lui Alexe. Persoanele care doresc
să participe la maratonul din capitală din data de 17 octombrie, pot opta pentru: maraton, semi-maraton, maraton ştafetă, cursa populară, cursa copiilor şi, nu în ultimul rând, cursa scaunelor cu rotile.
Pentru înscrieri puteţi accesa www.bucuresti-maraton.ro iar informaţii suplimentare obţineţi la numărul de telefon 0723.842.812.Diana ROMAN

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…