Home Marius Baţu pe scena Centrului Cultural Reduta

Marius Baţu pe scena Centrului Cultural Reduta

3 min read
0
0
237

Hospice Casa Speranţei , Kronstadt Media si Asociaţia “Floare de Colţ” Braşov, vă invită duminică 27 martie 2011, ora 18.00, la Centrul Cultural Reduta, unde va avea loc concertul caritabil  “Folk şi Teatru vindecător de suflete”. Concertul folk va fi susţinut de Marius Baţu şi invitaţii săi. Muzica folk va alterna cu momentele de teatru scurt  oferite de  trupele: P4tru (Liceul Informatica), Antract (Liceul Unirea) şi Floare de Colţ.

Alături de  Marius Baţu pe scena Centrului Cultural Reduta muzica folk va fi interpretată de Trupa Verde, Iulia Caraiman în duet cu Raluca Manea, Oana Pop şi Formaţia “Om Bun”.
Marius Baţu, un bun prieten al fundaţiei,  a acceptat pentru a doua oară invitaţia organizatorilor de a susţine un concert in beneficiul pacienţilor Hospice. În primăvara anului trecut, în cadrul unui eveniment la un mall din Bucureşti, interpretul a oferit un prim concert de susţinere a cauzei noastre.
Marius Baţu se identifică cu muzica Folk. În anul 1977 a infiinţat alături de Eugen Baboi, Grupul Poesis. In perioada 1982-1985 activitatea sa artistica s-a desfaşurat la Cenaclul “Flacara” iar in 1994, după o perioadă de 8 ani petrecută departe de tară, a revenit pe scenă şi a susţinut nenumărate concerte alături de nume mari din folk-ul autohton.

“Succesul ediţiei anterioare a concertului folk,  entuziasmul şi numărul mare al celor care au acceptat să urce pe scena pentru această cauză caritabilă dar şi publicul numeros din sală m-au determinat să dedic timp şi efort pentru organizarea celei de-a doua ediţii a concertului caritabil de folk.Trupe de teatru din liceele braşovene  s-au alăturat evenimentului şi sper că publicul va aprecia talentul acestor tineri inimoşi” ne declara Cosmin Şerban, intiţiatorul acestui eveniment.

Biletele s-au pus în vânzare la Centrul Cultural Reduta şi la sediul HOSPICE Casa Speranţei, costul unui bilet fiind de 10 lei.

httpv://www.youtube.com/watch?v=LpgQlGzhhJg

SURSA: http://www.brasovultau.ro

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…