Home Breaking News Stiri Externe Mayasii au fost contactati de extraterestrii ?

Mayasii au fost contactati de extraterestrii ?

13 min read
2
0
1,010

Noi dezvaluiri au fost facute de catre producatorii filmului documentar “Revelatiile mayase despre 2012 si de dupa”, care se realizeaza sub patronajul guvernelor din Mexic si Guatemala. A fost publicata o fotografie din anii ‘30 a unui monument aflat la acea vreme in jungla din Guatemala, care ar fi apartinut unei civilizatii extraterestre.

Realizatorii filmului documentar “Revelatiile mayase despre 2012 si de dupa”, care au declarat ca aceasta productie va dezvalui dovezi ale contactului dintre mayasi si extraterestri, au pus la dispozitia site-ului The Wrap. o fotografie pre-mayasa, despre care sustin ca ar dovedi existenta unei civilizatii extraterestre.

Cei care fac filmul sustin ca teoria lor este sustinuta si de Stephen Hawking, cunoscutul om de stiinta britanic. Producatorul Raul Julia-Levy a furnizat o fotografie, care conform afirmatiilor sale ar fi fost luata in sudul Guatemalei in anii ‘30 si arata un cap sculptat aflat in jungla.

Monumentul, potrivit unei scrisori a arheologului Hector Mejia din Guatemala, dateaza din perioada cuprinsa intre anii 3.500 si 5.000 i.Hr. si reprezinta dovada unei civilizatii superioare, deosebita de oricare alta cunoscuta, care a trait pe Pamant.

Mejia descrie fotografia ca fiind “un bust, care la prima vedere arata un craniu alungit si caracteristici fine, acestea nefiind in concordanta cu radacinile pre-hispanice ale Americii”.

“Am certificat faptul ca acest monument nu prezinta caracteristicile Maya, Nahuatl, Olmec sau ale altei civilizatii pre-hispanice. El a fost creat de o civilizatie superioara, care avea cunostinte impresionante si despre care nu exista nicio alta dovada pe Pamant”, a spus Mejia.

Fotografia reprezinta una dintre dovezile care vor fi prezentate in documentarul lui Julia-Levy, care a facut posibila cooperarea dintre guvernele mexican si guatemalez pentru aflarea adevarului despre anul 2012, data la care se termina calendarul mayas.

“Aceasta fotografie explica cine sunt. Asta arata de ce aceste monumente sunt peste tot in lume”, a declarat Julia-Levy. Producatorul a spus ca Stephen Hawking “va merge si va lucra cu noi” si va inclus in viitorul film.

“Am avertizat omenirea de faptul ca extraterestrii au fost acolo. Asta nu inseamna ca daca au fost prieteni cu mayasii, vor fi prieteni si cu noi. Oamenii trebuie sa evite contactul cu extraterestri, oricat ne-ar costa”, a precizat Julia-Levy.

Producatorul pretinde ca exista o conspiratie guvernamentala in jurul acestei fotografii. Dupa ce fotografia a fost facuta la sfarsitul anilor ‘30, ea a fost publicata o singura data intr-o revista si apoi a fost retrasa din circulatie de catre guvernul englez.

El a mai spus ca bustul din fotografie are 17 metri inaltime si 6 metri latime, dar el nu mai este in jungla din Guatemala si a fost ascuns in Statele Unite: “am fost informat de catre oficiali ai guvernului din Guatemala ca el a fost adus aici, de catre guvernul american”.

 CIVILIZATIA MAYA:

 • Civilizatia Maya este o civilizatie mezoamericana – mayasii au locuit in zona cuprinsa intre Mexic si America de Sud, in teritoriile care astazi se numesc: Belize, Honduras, Guatemala, El Salvador, Yucatan, Chiapas.
 • Zonele locuite de mayasi au fost si leaganul altor civilizatii extrem de avansate, pre-mayase: civilizatia olmeca si cea teotihuacaneana; se crede ca mayasii sunt beneficiarii cunostintelor preluate de la aceste puternice civilizatii antecesoare.
 • Civilizatia Maya este o civilizatie foarte avansata, mai ales in domeniulmatematicii, astronomiei si arhitecturii.
 • Preotii mayasi erau detinatorii cunostintelor savante, religia fiind la acea data strans legata de astronomie si aritmetica.
 • Mayasii prevedeau cu exactitate eclipsele si insemnau pe tabele deplasarile planetei Venus cu o precizie care ii stupefiaza si azi pe oamenii de siinta.
 • Sistemul mayas de scriere se baza pe hieroglife.
 • Mayasii foloseau baza 20 ca baza de numeratie, si nu baza 10, pe care o folosim noi azi.
 • Mayasii au folosit cifra zero cu mult inaintea altor civilizatii.
 • In ciuda preciziei uimitoare a calendarului mayas, preotii mayasi credeau ca Pamantul este plat ca un disc si nu si-au dat seama ca el se invarteste in jurul Soarelui.
 • Civilizatia maya, desi era extrem de avansata, nu a cunoscut inventii precum roata, sticla sau moneda.
 • Desi posedau cunostinte astronomice extrem de avansate, mayasii nu aveau decat unelte din piatra; nu au cunoscut aparatele optice, nici vreun instrument oarecare de precizie si nici nu aveau vreo unitate de timp minimala ca ora sau minutul;masuratorile lor se bazau doar pe urmarirea cu ochii, pe calculele de triangulatie si pe masurarea umbrelor. Prin repetarea calculelor, prin “statistica”, prin transmiterea regulata a rezultatelor, mayasii corectau datele empirice scoase dintr-o geometrie a spatiului destul de sumara.
 • Civilizatia maya era strans legata de porumb, mayasii ajungand chiar sa-l venereze (considerau ca omul este nascut din porumb).
 • Preocuparile astronomice ale mayasilor, care depaseau pe cele necesare pentru intocmirea unui calendar agrar, dezvaluie teama acestora fata de scurgerea timpului, precum si obsesia lor fata de infinit – spatial sau temporal.
 • Pe langa astronomie, un alt domeniu in care civilizatia maya a excelat este arhitectura : arhitectii mayasi sunt considerati astazi ca cei mai mari decoratori si cei mai prolifici constructori de pe planeta noastra. Mayasii au ridicat mii de constructii care atrag si uimesc si azi prin: armonia formelor, simplicitatea planurilor, puritatea volumelor, ambitia si amploarea proiectelor si printr-o frumusete de netagaduit.
 • Desi se foloseste adeseori sintagma “calendarul mayas“, mayasii au avut de fapt 4 calendare si, in functie de nevoi, foloseau un calendar sau altul pentru a inregistra diferite evenimente:
  1. Primul calendar mayas se numeaTzolkin, avea 260 de zile (repartizate in 13 luni de cate 20 de zile) si era un calendar sacru, rezervat ghicitului – si mayasii credeau, precum unii dintre oamenii de azi, ca data nasterii unei persoane ii determina personalitatea.
  2. Al doilea calendar mayas se numea Calendarul Haab, avea 365 de zile, era un calendar solar si agricol, si era foarte asemanator cu cel dacic si cu cel Gregorian.
  3. Al treilea calendar mayas se numea Calendarul Sferic si avea 18.980 de zile unice, adica 52 de ani, si a fost obtinut prin corelarea primelor doua calendare mayase (care se intersectau o data la 52 de ani).
  4. Al patrulea calendar mayas se numea Marea Numaratoare, avea 5 mii si ceva de ani si fuses conceput pentru a “catografia” timpul peste generatii.
 • Desi extraordinar de exact, calendarul mayas se opreste brusc in 21 decembrie 2012; acest calendar se bazeaza pe cicluri, iar in 2012 incepe un nou ciclu.
 • In legatura cu disparitia civilizatiei maya, s-au presupus mai multe variante – se banuiesc: o invazie a barbarilor nordici, factori economici, asaltul junglei, o revolutie lenta a masei taranesti contra elitei religioase si aristocratice, etc. Toate sunt insa doar presupuneri, disparitia civilizatiei mayase continuand sa ramana pentru noi un mister.

Potrivit lui Mejia, care este arheolog in cadrul Institutului de antropologie si istorie din Guatemala, monumentul se poate compara cu altele celebre, precum Statuile Moai din insula Pastelui sau cu Sphinxul din Egipt.

Julia-Levy spune ca producatorii filmului colaboreaza cu o echipa internationala de arheologi si oameni de stiinta, deoarece ei sunt “dispusi sa spuna lumii adevarul” despre legatura dintre mayasi si extraterestri.

“Mi s-a spus de catre oficiali ca mayasii si extraterestrii au avut o istorie a schimburilor. Acest lucru este oficial. Lumea nu a vazut aceasta. Nimeni nu a vazut asta. Dar nu exista nicio indoiala, lumea este pregatita pentru aflarea adevarului. Acest fapt va produce un impact la nivel mondial, la felul cum vad oamenii lucrurile”, a declarat producatorul.

SURSA: http://www.2012en.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Externe

2 Comments

 1. Dan

  1 noiembrie 2011 at 5:05 PM

  Nu mai vine apocalipsa din 2012 . Au gresit mayasii? Nu pot sa cred 🙂

 2. Madline García Montenegro

  2 noiembrie 2011 at 12:46 AM

  Es un excelente trabajo felicitaciones. Sigan adelante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Anna-Nora ROTARU-PAPADIMITRIOU – Grecia, paşi prin istorie, călător prin timp

Se spune, ca nicăieri nu-i mai frumoasă luna plină, decât atunci când urci pe Acrοpole! De…