Home Breaking News Stiri Prahova “Mic si Ecologist” – Maimultverde.ro va impaduri (sambata ) 2500 de puieti la Ploiesti

“Mic si Ecologist” – Maimultverde.ro va impaduri (sambata ) 2500 de puieti la Ploiesti

2 min read
0
0
114

Dam prima strigare in sezonul de plantare langa Ploiesti, pe un teren din apropierea Soselei de Centura-Est, pe care-l vom impaduri cu 2500 de puieti! Vino alaturi de voluntarii MaiMultVerde sambata, 29 octombrie, de la ora 08:00, in parcarea de la Ateneu din Piata Revolutiei din Bucuresti, ca sa inverzesti si sa te inveselesti.

Inscrie-te la plantare pe voluntar@maimultverde.ro pana vineri, 28 octombrie, si lasa in e-mail numele complet si numarul de telefon la care poti fi contactat. Grabeste-te sa te inscrii daca vrei sa te alaturi echipei plantatoare. Sunt disponibile doar 100 de locuri, cu recrutare pe sistemul ‘primul venit, primul servit’

Plantarea de la Ploiesti face parte din campania “Mic si Ecologist” si este organizata de Asociatia Familie Sanatoasa si Asociatia MaiMultVerde, cu sprijinul SGU Ploiesti si Primaria Municipiului Ploiesti.

Organizatorii asigura transportul cu microbuzul, masa de pranz, apa, cafea, cele necesare pentru plantare (puieti, unelte, manusi de protectie, pelerine de ploaie) si instructajul. Intoarcerea in Bucuresti va avea loc tot sambata, in jurul orelor 16.00 -17.00. Iti recomandam tinuta adecvata actiunilor de plantare ( incaltari cu talpa groasa, imbracaminte comoda, nici foarte subtire, dar nici foarte groasa). Ziua de sambata se anunta insorita la Ploiesti, cu temperatura maxima de 11 °C.

Te asteptam sa plantam impreuna cu chef de munca si multa voie-buna…

Cu drag,
Echipa MaiMultVerde

SURSA: www.maimultverde.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Autostrada de pe Valea Prahovei este lăsată pe mâna primarilor

Autoritățile vor să apeleze la o metodă inedită pentru a construi o autostradă pe Valea Pr…