Home Mihai Marinescu, primul campion naţional la tenis din Prahova din ultimii 20 de ani

Mihai Marinescu, primul campion naţional la tenis din Prahova din ultimii 20 de ani

3 min read
0
0
213

La numai nouă ani, Mihai Marinescu, elev în clasa a treia  la Colegiul Naţional Jean Monnet din Ploieşti, are toate şansele să devină un  mare campion la tenis. În urma rezultatelor obţinute în ultimul an la cele mai importante turnee oficiale pentru juniori, Mihai Marinescu ocupă acum locul I în ierarhia naţională, la categoria de vârstă 8-10 ani.

Mihai, legitimat la Academia S&F Tenis Club din Păuleşti, practică sportul alb de la vârsta de cinci ani şi se antrenează 11 ore pe săptămână. Cu toate acestea, rezultatele la învăţătură au rămas pe măsura valorii sportive. „Este un elev deoasebit, care a luat mai multe premii naţionale la matematică. Este exemplul perfect de reuşită al copiilor cu rezultate deosebite atât pe plan sportiv, cât şi educaţional”, a declarat Carmen Enăchescu, învăţătoarea lui Mihai. “Dacă va munci la fel de mult va ajunge un mare campion. Are un talent deosebit”, spune şi antrenorul său, Ştefan Niţă. Proprietarul Academiei S&F Tenis Club, la care este legitimat campionul naţional, se mândreşte cu performanţele sportivului. “Este şi o recunoaştere a valorii academiei noastre. Ne bucurăm că am putut să dăm primul campion naţional la tenis din Prahova din ultimii 20 de ani”, a declarat Forin Niţă, managerul Academiei S&F Tenis Club din Păuleşti.

Mai multe detalii despre acest club puteţi afla AICI, iar un material complet despre performanţele elevului din Prahova puteţi urmări, diseară, de la ora 18,30, la Ştirile Alpha TV Ploieşti.

SURSA: http://www.observatorulph.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Litanii” – noul volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, Editura Rawex Coms – Bucureşti, 2020

        A apărut un nou volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, intitulat “Litan…