Home Mike Taysson si Belmondo vor sa invete in licee prahovene

Mike Taysson si Belmondo vor sa invete in licee prahovene

2 min read
0
0
133

La sediul Inspectoratului Scolar Prahova a avut loc ieri, in cadrul unei sedinte publice, repartizarea in licee a absolventilor de gimnaziu de etnie rroma. Pe cele 200 de locuri disponibile pentru anul scolar 2011-2012 s-au inscris 138 de candidati.

Elevii au ocupat locuri la liceu in functie de optiunile exprimate si de medii. 8,74 – cea mai mare medie de admitere a unui absolvent de etnie rroma – ii apartine unui candidat de la Scoala “Sfantul Nicolae” din Mizil, iar cea mai mica medie – 3,96 – este a unui candidat care a terminat cursurile Scolii din Marginenii de Jos. Pe lista afisata la intrarea in sala de sedinte a ISJ figurau si cativa tineri cu nume de rezonanta.

De exemplu, Mike Taysson Gheorghe – al carui nume aminteste de cel al celebrului pugilist Mike Tysson – a invatat la Scoala cu clasele I-VIII din Valea Calugareasca si are media de admitere 5, 62, iar Belmondo Vasile Alexe a absolvit cursurile Scolii “Rares Voda” din Ploiesti si a ocupat un loc la liceu corespunzator mediei sale – 5,24. In schimb, Cristophor Ionut Pilica a terminat gimnaziul in cadrul Liceului “Carmen Sylva” din Ploiesti si obtinut o medie de numai 5,14.
A.M.

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Lexmark – soluții versatile pentru casă și birou

Compania americană Lexmark s-a remarcat de-a lungul timpului datorită produselor de foarte…