Home Mike Taysson si Belmondo vor sa invete in licee prahovene

Mike Taysson si Belmondo vor sa invete in licee prahovene

2 min read
0
0
190

La sediul Inspectoratului Scolar Prahova a avut loc ieri, in cadrul unei sedinte publice, repartizarea in licee a absolventilor de gimnaziu de etnie rroma. Pe cele 200 de locuri disponibile pentru anul scolar 2011-2012 s-au inscris 138 de candidati.

Elevii au ocupat locuri la liceu in functie de optiunile exprimate si de medii. 8,74 – cea mai mare medie de admitere a unui absolvent de etnie rroma – ii apartine unui candidat de la Scoala “Sfantul Nicolae” din Mizil, iar cea mai mica medie – 3,96 – este a unui candidat care a terminat cursurile Scolii din Marginenii de Jos. Pe lista afisata la intrarea in sala de sedinte a ISJ figurau si cativa tineri cu nume de rezonanta.

De exemplu, Mike Taysson Gheorghe – al carui nume aminteste de cel al celebrului pugilist Mike Tysson – a invatat la Scoala cu clasele I-VIII din Valea Calugareasca si are media de admitere 5, 62, iar Belmondo Vasile Alexe a absolvit cursurile Scolii “Rares Voda” din Ploiesti si a ocupat un loc la liceu corespunzator mediei sale – 5,24. In schimb, Cristophor Ionut Pilica a terminat gimnaziul in cadrul Liceului “Carmen Sylva” din Ploiesti si obtinut o medie de numai 5,14.
A.M.

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…