Home “Mirii anului” 2011 in luna martie la International Trade Center Brasov

“Mirii anului” 2011 in luna martie la International Trade Center Brasov

2 min read
0
0
189

International Trade Center Brasov gazduieste a VII-a editie a expozitiei “Mirii Anului”, in perioada 10-13 martie 2011, intre orele 10-20.

Expozitia de tip targ, este dedicata producatorilor, importatorilor, si distribuitorilor de materiale si echipamente, precum si ofertantilor de servicii, specializati in organizarea de nunti si evenimente similare. Vezi harta

Fiecare grupa va lua parte la cursuri, va efectua vizite la redactii si va avea ca sarcina producerea unor materiale de stir in cadrul televiziunii, radioului sau a presei scrise. Productiile iubv continut participantilor vor fi prezentate apoi in cadrul programului. La absolvirea scolii fiecare participant va putea face dovada experientei acumulate cu ajutorul unei diplome inmanata de reprezentantii Radio 21, Antena 1 Brasov sau BunaZiua Brasov, in functie de domeniul ales.

In cadrul evenimentului sunt prezentate invitatii (de nunta, logodna, botez etc.), lumanari, flori si aranjamente florale, baloane si artificii, aranjamente ambientale de sala, rochii de mireasa si accesorii, costume de mire si cadouri pentru miri si nuntasi (servicii de masa, tacamuri, obiecte de uz casnic, cristaluri, argintarie, artizanat, decoratiuni etc.); servicii:sonorizare si lumini, foto-video, aranjamente sala, transport, coafura, machiaj, catering, organizare de evenimente, entertain-eri profesionisti, promoteri, oferte de turism pentru luna de miere, locatii pentru organizarea de evenimente: restaurante, hoteluri, sali, spatii pentru petreceri in aer liber etc.

SURSA: http://www.iubescbrasovul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Litanii” – noul volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, Editura Rawex Coms – Bucureşti, 2020

        A apărut un nou volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, intitulat “Litan…