Home Breaking News Stiri interne Miss Universe Romania 2011 si-a ales semifinalistele

Miss Universe Romania 2011 si-a ales semifinalistele

4 min read
0
0
160

95 de concurente din toată ţara au fost admise în Semifinala Miss Universe Romania 2011

După ce au depăşit fazele locale, desfăşurate în 11 oraşe ale ţării,  aspirantele la titlul de Regină a frumuseţii, se vor prezenta în faţa juriului pentru o nouă evaluare. Miercuri, 27 iulie 2011, în incinta Residence Domenii Plaza, începând cu ora 10.00, semifinalistele vor trebui să demonstreze că pot face faţă unei competiţii precum Miss Universe şi că pot fi ambasadoare ale româncelor, în lumea întreagă.

Membrii juriului vor evalua fiecare concurentă, cu note de la 1 la 10 pentru fiecare criteriu de selecţie: fizionomie, condiţie fizică, atitudine şi interviu. Totodată, cele 95 de frumuseţi vor trebui să treacă şi proba de gramatică a limbii române, despre care organizatorii spun că a pus multe probleme candidatelor prezente la preselecţiile zonale.

Publicul poate vota concurentele favorite! Respectând tradiţia anilor precedenţi, Organizaţia Miss Universe Romania oferă publicului larg posibilitatea de a contribui la alegerea celor 20 de finaliste ale ediţiei Miss Universe Romania 2011.

Lista celor 95 de semifinaliste a fost publicată pe site-ul oficial al competiţiei www.MissUniverseRomania.com, înca de luni, moment în care am spus şi Start Televoting! Publicul poate trimite un numar nilimitat de SMS-uri cu numarul de intrare in cocurs al candidatei favorite, la 1261. SMS-urile se pot trimite din orice retea de telefonie mobila de pe tertoriul Romaniei. Costul unui SMS este de 1 euro (+TVA). Voturile primite de catre fiecare concurenta de la public se transforma prin formula matematica in note. Notele reprezinta echivalentul evaluarii unui membru al juriului. Publicul va putea vota concurenta favorită atat in faza Semifinalei cat si in cea a Finalei Miss Universe Romania 2011.” – a spus Mike Costache, Preşedintele Organizaţiei Miss Universe Romania.

Pe 27 iulie 2011, la ora 18.00 se va spune “Stop televoting!” pentru faza semifinalei, urmând ca liniile să fie redeschise începând cu ora 24.00, pentru susţinerea celor 20 de finaliste.

Finala Miss Universe Romania 2011 se va desfăşura vineri, 29 iulie 2011, începând cu ora 19.00, la Residence Domenii Plaza, Sala Domenii.

Accesul reprezentanţilor mass-media este permis atât la faza semifinalei cât şi la evenimentul de încoronare a reprezentantei României la Miss Universe 2011.

SURSA: http://www.ne-cenzurat.ro

httpv://www.youtube.com/watch?v=SZuhQpft_4s

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri interne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…