Home Miss Universe Romania, editorialistă talentată din Brasov

Miss Universe Romania, editorialistă talentată din Brasov

5 min read
1
0
516

Miss Universe România 2010, braşoveanca Oana Paveluc, dovedeşte că prejudecata conform căreia fetele frumoase nu sunt şi deştepte este falsă. La numai 19 ani, pe lângă un fizic şi o fizionomie aproape perfecte, Oana are un talent la scris ieşit din comun. Intrată în atenţia presei mondene datorită relaţiei pe care o are cu fotbalistul Alexandru Piţurcă, fiul fostului antrenor al Naţionalei, puţini ştiu şi despre talentul… jurnalistic al tinerei braşovence. Oana Paveluc scrie de mai mult timp editorialele pentru publicaţia on-line „Secret life”. Textele Oanei pot fi citite la adresa www.stl.ro.
Mutu, făcut praf. În ultimul editorial postat pe site, intitulat „Mutu, un manelist amuţit”, braşoveanca îl desfiinţează pe cunoscutul fotbalist. Caracterizările acide şi ironia cu care este tratat fostul atacant al Fiorentinei face ca textul tinerei din Braşov să fie de-a dreptul incendiar. Iată câteva spicuiri: „Fotbalistul Adrian Mutu a fost dat afara de Fiorentina. Asta e ştirea. Ioan Becali se plânge că în loc sa petreacă cu soţia sau amanta de ziua lui, stă prin ITALIA să rezolve problemele atacantului. Asta e pata de culoare. Avocatul lui Mutu spune că una din acuzele aduse de club jucătorului se referă la faptul că nu a stat mult la petrecerea de Crăciun alături de colegi. Asta chiar e o glumă! (…) Dar de ce tot bate ospătari, mi-a fost o vreme neclar. Apoi mi-am dat seama: cu ei petrece foarte mult timp. Mutu a început să joace fotbal doar pentru că asta îi facilita accesul la cele mai bune femei, la cele mai bune cârciumi, la cele mai bune maşini… Mutu nu iubeşte publicul, spectacolul fotbalistic, ci viaţa de noapte.”
Subiecte diverse. Oana Paveluc are, însă, mai multe editoriale remarcabile, care şi-ar găsi oricând locul în coloanele ziarelor româneşti, datorită personalităţii pronunţate cu care tânăra îşi exprimă poziţiile. Subiectele abordate sunt diverse, de la sport, la politică. De exemplu, editorialul „Stă în puterea noastră să ignorăm prostia lor!” este o pledoarie pentru întoarcerea la valorile familiei şi tradiţiilor şi ignorarea politicienilor, iar opinia intitulată „Depinde de noi să fim respectaţi” este un rechizitoriu dur la adresa tinerilor de bani gata de felul lui Andrei Plăcintă, fiul senatoarei PD-L.

Poveste de dragoste. Oana Paveluc a fost încoronată „Miss Universe România 2010” pe 14 iulie. Are 19 ani şi este în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Remus Răduleţ” din Braşov. Tânăra trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu atacantul Universităţii Craiova, Alexandru Piţurcă. Cei doi au petrecut o vacanţă de vis în Dubai, apoi au ales să fie împreună la trecerea dintre ani, alături de câţiva prieteni, pe Valea Prahovei. Alex se va prezenta pe 12 ianuarie la reunirea lotului Craiovei şi n-o să se mai poată vedea cu frumoasa braşoveancă decât peste aproape o lună.

SURSA: http://www.brasovultau.ro

 

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

One Comment

  1. Voican Marin

    10 martie 2016 at 10:43 AM

    O superbiatate!… de frumusețe… Mult noroc îi doresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…