Home Miss World România doreşte sã ajungã actriţã sau regizor

Miss World România doreşte sã ajungã actriţã sau regizor

13 min read
0
0
452

Câştigãtoarea titlului Miss World România, frumoasa Lavinia Postolache, a acceptat sã dea un interviu în exclusi-vitate pentru ziarul Top. Aceasta a vorbit despre experienţa sa în modã, prezentând pentru Botezatu, Ciobanu ori Schrotter, dar şi despre pasiunile şi plãcerile sale. Este mândrã cã a obţinut acest titlu, de Miss World România, fiind primul concurs de frumuseţe la care participã, însã vorbeşte foarte frumos despre celelalte concurente care au participat în concurs, spunând cã au fost fete foarte frumoase.

„Miss World nu înseamnã numai frumuseţe!“ Iatã cum a decurs interviul cu frumoasa piteşteancã:

l Ce înseamnã pentru tine acest titlu?

– Pentru mine acest titlu înseamnã o şansã în contruirea carierei mele.

l Te simţi cea mai frumoasã româncã la ora actualã? Mãcar atunci când te-ai aflat pe scenã, te-ai simţit cea mai frumoasã româncã?

– Sunt foarte multe fete frumoase în România care nu au curajul sã participe sau au alte pasiuni ori înclinaţii. Având experienţã în industria modei şi a cinematografiei, am îndrãznit sã mã înscriu pe site-ul concursului şi mi-am zis cã nu am nimic de pierdut, ba dimpotrivã, aveam chiar de câştigat experienţã şi prietenii pe termen lung. Totodatã, Miss World România nu înseamnã numai frumuseţe, sunt foarte multe calitãţi şi valori care sunt apreciate la acest concurs.

l Cum ţi s-a pãrut organizarea concursului?

– Având în vedere şi criza economicã, consider cã acest concurs a fost bine organizat din toate punctele de vedere. Deşi programul era obositor şi încãrcat, organizatorii au reuşit sã ne rãsfeţe cu diverse activitãţi. Timp de o sãptãmânã am fost cazaţi în Braşov şi în Buşteni. Am avut ocazia sã ne relaxãm la Paradisul Acvatic, sã ne „stresãm“ silueta cu tot felul de bunãtãţi, sã vizitãm palatele Peleş, Cantacuzino, Cazinoul din Sinaia şi sã participãm la diverse evenimente şi prezentãri de modã. Pauzele noastre erau încãrcate cu şedinţe foto. Echipa tehnicã a dat dovadã de organizare, punctualitate şi seriozitate.

Maturitatea, punctualitatea, atitudinea şi integrarea într-un grup, atuurile sale

l Cum ţi s-au pãrut celelalte fete?

– Toate fetele erau deosebite şi se încadrau în cerinţele cerute de cãtre organizatori, tocmai de aceea organizatorii au preferat ca timp de o sãptãmânã sã fim analizate şi testate pentru a vedea cu adevãrat cine trebuie sã câştige. Comportamentul nostru a fost principalul efect asupra titlului. Faptul cã am dat dovadã de maturitate, punctualitate, atitudine şi integrare în grup, au fost cu siguranţã punctele mele în acest concurs.

l Care crezi cã au fost atuurile tale, în concurs?

– Experienţa m-a ajutat. ªi în China vor fi frumoase fetele, dar cred cã mã voi descurca la fel de bine ca la nivel naţional. Fiind însã la nivel internaţional, aşteptãrile sunt mult mai mari, dar este o onoare pentru mine sã reprezint România şi sã cunosc toate celelalte reprezentate din lume. Sunt sigurã cã va fi o experienţã extraordinarã pentru mine. Îmi doresc foarte mult sã aduc coroana în ţarã, atât pentru mine cât şi pentru ţara mea. Totul depinde de mine, iar dacã am pornit în aceastã misiune, vreau pânã în octombrie sã mã pregãtesc intens atât fizic cât şi pe plan spiritual.

A descoperit-o Dana Sãvuicã la vârsta de 15 ani

l Cine te-a descoperit ca model?

– Am fost descoperitã de Dana Sãvuicã la vârsta de 15 ani. În acest timp am lucrat în lumea modei, dar am pus accent şi pe studii, fiind exchange stundent în California, unde am primit diplomã şi medalie pentru rezultatele mele şcolare, activitãţi de caritate, dar şi integrarea în State. Nu am mai participat pânã acum la un concurs de miss, dar am avut şi alte experienţe. Astfel cã am obţinut locul al III-lea la „Cool Model 2007“, am fost în finala Victoria’s Secret de la New York pentru noul înger, am avut prezentãri pentru Armani, Cãtãlin Botezatu, Rãzvan Ciobanu, Irina Schrotter etc.

l Pe cine admiri?

– Am admirat-o şi o admir pe prinţesa Diana. A dat dovadã de rafinament, naturaleţe, atitudine, eleganţã şi implicare în diferite activitãţi.

Urmeazã Administrarea

Afacerilor la Monaco şi Academia de Film, la New York

l Povesteşte despre şcoalã, am înţeles cã înveţi în SUA, cum sunt studenţii acolo?

– Datoritã faptului cã pãrinţii mei sunt în domeniul business, am preferat sã urmez o carierã tot în acest domeniul. Deşi nu îmi doream cu adevãrat acest viitor, am urmat Administrarea Afacerilor la International University din Monaco. Fiind în Sudul Franţei, am participat la Festivalul de film de la Cannes, unde am avut ocazia de a întâlni diverşi oameni din industria cinematografiei. Cum eu sunt o fire sociabilã, m-am împrietenit rapid cu Helena Hudova, câştigãtoare Ford Models, care m-a susţi-nut şi m-a încurajat sã îmi urmez visul în industria cinematografiei. M-am înscris la New York Film Academy, unde am primit şi bursã şi am continuat studiile la New York. Pentru prima datã în viaţa mea, nu am avut momente de plictisealã la ore, totul era din pasiune, nu realizam când se terminã ora, îmi plãcea sã stau peste program. Atât profesorii cât şi colegii erau extraordinari. Am avut ocazia sã cunosc oameni minunaţi din întreaga lume. Prieteniile pe care le-am legat la New York s-au arãtat rapid, deoarece am fost susţinutã sãrindu-mi în ajutor atunci când am avut nevoie. Colega mea, Dayana Mendoza, este una din susţinãtoarele mele la acest concurs, ea având experienţã, deoarece a câştigat titlul de Miss Universe 2008.

l Ce compromisuri ai fi dispusã sã faci pentru a-ţi atinge ţelurile?

– Când îmi voi atinge ţelurile, îmi doresc sã fiu mulţumitã în totalitate, aşa cã prefer sã am rãbdare şi sã nu apelez la anumite compromisuri.

Îşi doreşte un bãrbat frumos şi cu bani

l Un bãrbat frumos şi sãrac sau unul bogat, dar urât?

– Rãspunsul corect este: Un bãrbat şi frumos şi bogat!

l Cum trebuie sã arate bãrbatul perfect?

– Trebuie sã recunosc faptul cã prima datã mã uit la apectul fizic, care trebuie sã fie cât mai natural şi îngrijit. ªarmul şi maturitatea unui bãrbat, cât şi a unei femei, vrãjesc sexul opus, iar simţul umorului te cumpãrã inconştient.

l Pasiunile tale?

– Prefer tenisul, echitaţia, şahul, înotul, fotografia, cãlãtoritul.

„Nu fumez, fac sport, beau multe lichide şi evit sã mãnânc seara!“

l Cum îţi întreţii silueta?

– În general prefer un mod de viaţã sãnãtos. Nu fumez, fac sport, beau multe lichide şi evit sã mã hrãnesc dupã ora 18.00.

l Ce vrei sã urmezi mai departe?

– Misiunea mea principalã în momentul de faţã este sã aduc coroana în ţarã. Mai departe vreau sã îmi termin studiile şi sã lucrez în industria cinematografiei, atât ca actriţã, cât şi ca scenarist ori regizor.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…