Home Breaking News Stiri Exclusive Mission Accomplished! George ROCA la momentul bilantului …

Mission Accomplished! George ROCA la momentul bilantului …

6 min read
3
0
478

Distinsi prieteni,

Iata ca am ajuns la trimiterea articolului cu numarul 1000. Este cazul sa imi iau o vacanta lunga. As vrea sa scriu si eu cate ceva…  Va doresc multa sanatate si putere de munca si nu uitati sa colaborati cu revistele pe care vi le-am recomandat…

Bilantul meu?

3000 de articole redactate si multe fotografii la care le-am facut grafica. (daca le adun si pe cele neorganizate poate se fac 4000)

 • La revista Agero din Germania unde am fost redactor – 1000 de articole
 • La revista Romanian VIP din Statele Unite unde am fost redactor sef – 1000 de articole
 • Independent din 2010… am redactat 1000 de articole.

Anul trecut am infiintat “Rexlibris Media Group”, pentru a-i uni pe toti cei care s-au dedicat scrisului si care mi-au trimis materiale spre redactare, raspandire si publicare. Numarul lor? Peste 700…

Celor de la reviste le-am trimis la fiecare articol pe care l-am editat si adresa de e-mail a autorului pentru a se putea crea legaturi mai puternice si colaborari fara intermediul meu… M-au intrebat unii daca nu mi-e frica sa nu imi pierd “musterii”. / Nu nu mi-a fost frica… de aceea am continuat trimiterile cu adresa la vedere.

Motivatia muncii mele?

Sunt plecat de 32 de ani din tara si deseori am dus (aici… la capatul Pamantului), / dorul de literatura romaneasca. Stiti cu ce m-am ales din munca mea ? / Am citit in amanuntime toate materialele pe care le-am redactat. / Pai nu a meritat efortul. / Si mi-am facut o multime de prieteni virtuali! – (Majoritatea nu i-am intalnit fizic niciodata!)

Am lucrat cu penste 60 de publicatii, online si pe hartie… de pe 4 continente. Multe au apreciat munca mea si acest lucu m-a bucurat… / Multe m-au pus redactor din oficiu… sau colaborator, cu toate ca nu am cerut-o… dar sincer sa fiu, m-am bucurat!

Daca doriti sa mai stiti despre mine ma puteti contacta prin e-mail georgeroca@gmail.com sau pe facebook la adresa

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000125688233

Atentionez revistele ca am o baza destul de mare de fotografii pe care le ofer tuturor celor care au nevoie pentru a le atasa la articolele publicate, desigur ca in timp o voi completa si cu cei care mi-au trimis poze si lipsesc din albumele foto de pe FACEBOOK. Le puteti accesa la adresa

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000125688233&sk=photos

Faceti click pe toate albumele. (ma refer la Poeti, Scriitori, Eminescu, etc.) – Consider ca am o colectie inedita de portrete Eminescu!

 

Sper sa ii gasiti, sau sa va regasiti…

Va doresc sanatate, bucurii si
SA NE CITITM DE BINE,
Cu pretuire
George ROCA
 
PS 1. : Imi cer scuze de la cei pe care i-am dezamagit… cateodata, dar nu am facut-o din ignoranta, ci din lipsa de timp! TEMPUSFUGITOZA, bat-o vina! Voi incerca sa reiau interviurile pentru volumul 3.
PS 2. : Acest e-mail l-am trimis la peste 100 de persoane, corespondenti, scriitori, poeti, redactori de reviste, critici literari, etc…
 
Nota REDACTIEI:
In calitate de redactor al publicatiei on-line “Totpal’s Daily News” doresc sa exprim sincere felicitari domnului George ROCA pentru intreaga sa activitate si sa adresez multumirile noastre pentru faptul ca ne-a deschis ochi asupra acestui orizont al publicatiilor electronice si a contribuit din plin la dezvoltarea si cresterea calitatii revistei noastre.
Pentru mine personal George ROCA este si va fi mereu un mentor spiritual si “link-ul” principal catre lumea virtuala a sufletelor frumoase de artisti din care am reusit sa aduc in “realitate” multe din prieteniile legate acum.
Cu deosebita consideratie si respect Mihai Mircea Totpal!
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

3 Comments

 1. Roni CACIULARU

  28 martie 2012 at 6:47 PM

  Felicitările mele domnule Mihai Mircea Totpal, pt. modul loial şi delicat cu care vă purtaţi faţă de prietenul nostru comun. Admiraţia mea pentru el, dar nu mai puţin pt. dumneavoastă.
  Si vorba lui,
  SA NE CITIM DE BINE!

  R.C.

 2. Voican

  29 martie 2012 at 1:00 AM

  Iubit confrate,
  Drag prieten… cum mulţi în lume nu-s, ROMÂN cu suflet nobil, maestre GEORGE ROCA,nu ştiu de ce ai scris aşa?!… Bine OMULE, cu atâţi prieteni în jurul tău care te stimează şi te preţuiesc,te apuci şi scrii precum ţi-ai face “inventarul” , când nici pomeneală de aşa ceva, doar ai nevoie de odihnă; nu şi bunul Dumnezeu s-a odihnit a şaptea zi (de sfânta DUMINICĂ) după ce a făurit CUVÂNTUL, LUMINA, OMUL şi întregul UNIVERS?… aşa că sunt sigur că vei fi “veşnic tânăr şi ferice…” fiindcă ai o chemare ce ţi-a făcut-o DIVINITATEA spre a ne uni pe noi românii de pretutindeni, clipă de “cumpănă” dar un prilej minunat de-aţi oferi o melodie “Timpule, nu-mi fi duşman!”, care sper să-ţi dea poftă să fii şi mi ceva decât “am fost cândva” , că-n sufletul tău e numai dor de ţară, iar în piept porţi o inimă în care încăpem noi toţi cei care te preţuim şi-ţi admirăm cu înaltă recunoștință munca titanică pe care ai făcut-o, aş numi-o “robia unui talent nepreţuit de valoros” ce te face să nu renunţi la idealul tău nobil de-a creea.

  Te îmbrățișez şi, în salutul meu cordial, te rog să primeşti iubirea unui frate recunoscător şi îndatorat.

  Cu stimă,

  Marin Voican-Ghioroiu.

 3. Elena Buica - Buni

  29 martie 2012 at 1:47 AM

  Dragul nostru George Roca, hotararea ta parca ne-a luat ceva din suflu de viata.
  Sigur ca vom apela si la alte reviste pentru a ne inlesi comunicarea cu semenii nostri pentru care ne-am aplecat asupra scrisului, sunt numerosi cei insetati de a face lucruri minunate, dar noi ne simteam mai acasa cu tine. Dumnezeu a sadit in tine samanta dragostei de tara si de oamenii ei intr-un anume fel, irepetabil si minunat si te-a inzestrat cu dorinta de lumina asa cum n-am mai intalnit. Desigur ca dedicandu-te scrierilor tu te afli pe acelasi teren al culturii, ba inca si cu bataie lunga in viitor, dar in acest rastimp, cand in tara noastra sunt atatea valori rasturnate, ajutorul pe care il poti da celor care au ceva de spus pentru indreptarea unor strambatati, este ca apa peste focul ce incepe sa parjoleasca.
  Indragitul scriitor si compozitor Marin Voican Ghioroiu ti-a dedicat o melodie alaturi de cuvintele de multumire. Ma alatur lui, asa cum cred ca o fac toti cei pentru care ai ostenit, cu o melodie a inimi si a sperantei ca dupa un timp ne vom intalni iarasi uniti de frumusetea gandului si faptei sadite in tine de Cel Bun si Darnic.
  Buni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Iată 3 motive pentru care ar trebui să optezi pentru îngrijiri medicale la domiciliu

Sănătatea este întotdeauna cea mai importantă, de aceea are nevoie de atenție suplimentară…