Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Misterele în care sunt învăluiți Munții Bucegi

Misterele în care sunt învăluiți Munții Bucegi

5 min read
0
0
691

În multe zile, Muntele Caraiman din Munții Bucegi, a fost învăluit în nori sau de aici pornea un curcubeu, după declarațiile locuitorilor din zonă, însă o explicaţie logică din punct de vedere al naturii şi al fenomenelor meteorologice nu poate fi dată.

miracol-piramida-bucegi

„Gura de Rai” din Munţii Bucegi este o regiune de aproximativ 1 km situată sub Muntele Omu şi Sfinx, undeva pe lângă „Şapte Izvoare” (locul de unde provine acea apă atât de pură despre care am scris zilele trecute), unde până şi cei mai sceptici dintre oamenii care au ajuns acolo au realizat că se întâmplă ceva ciudat. Anume că atunci când stăteau în acest perimetru nu oboseau absolut deloc. Funcţiile vitale le erau în regulă, dar organismul era refăcut total după orice fel de efort la care fusese supus. Această regiune a fost studiată de cercetători, dar nici măcar ei nu au putut explica cu exactitate ceea ce se întâmplă acolo. S-ar crede că de vină ar fi câmpurile electromagnetice şi alte anomalii, pentru că refacerea funcţiilor organismului se face mult prea repede pentru a putea fi explicată din punct de vedere medical.

Un alt mister nedeslușit încă sunt cutremurele care au avut loc în august 1993 în Bucegi. Atunci a avut loc o serie lungă de mişcări tectonice pe care seismologii nu le-au putut explica. Cutremurele erau de mică magnitudine și nu au depășit 5 grade pe scara Richter, dar Munţii Bucegi erau într-o mişcare aproape continuă. Iar de atunci nu s-a mai întâmplat niciodată acest fenomen ciudat.

Dar de tunelurile subterane din interiorul Bucegilor ați auzit? O explicație pentru acele cutremure mai sus menționate ar putea fi dată de aceste tuneluri subterane care au fost făcute, se presupune, de civilizații extraterestre. Iar un lucru care dă foarte mult de gândit este faptul că armata română, dar şi masonii (cei care se spune că ar conduce lumea) se preocupă de ele, dar nimeni nu știe care este interesul lor pentru această zonă.

Locuitorii din Buşteni au trăit un alt fenomen straniu: s-au încărcat electric, iar dacă atingeau ceva ieşea o scânteie sau rămânea o urmă. Acest lucru s-a întâmplat fără ca ei să facă ceva înainte.

Iar, în final să analizăm un pic Sfinxul de pe Munţii Bucegi care este mai mereu asemănat cu Sfinxul din Egipt, iar Babele ar fi altare. De asemenea, mulți sunt de părere că Sfinxul ar fi fost sculptat de daci, iar în acea vreme i s-a dat și o încărcătura religioasă.

SURSA: http://www.worldwideromania.com

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Valea Prahovei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…