Home Breaking News Stiri interne Misterul nedeslusit din Costesti: Casa atacata cu pietre de maini invizibile

Misterul nedeslusit din Costesti: Casa atacata cu pietre de maini invizibile

3 min read
0
0
146

Romania nu duce deloc lipsa de legende, mituri si povesti cu fantome, vampiri sau vrajitoare. Una dintre acestea vine din localitatea Costesti, judetul Arges, unde locuinta unei familii a fost victima unui atac straniu fara o explicatie concreta. 

Povestea incepe in 1997, cand asupra locuintei respective s-a abatut din senin o ploaie de pietre. Timp de cateva zile, fenomenul s-a repetat sub privirile inspaimantate si neputincioase ale locuitorilor, vecinilor dar si ale autoritatilor, care nu au putut decat sa consemneze intamplarea.

Atac interupt de slujba

Ploaia de pietre a incetat brusc dupa cateva zile, insa linistea nu a durat mai mult de cateva saptamani. Atacul cu pietre aruncate de maini invizibile a reinceput spre sfarsitul verii, parca mai violent decat la inceput.

Oamenii au apelat la preotul paroh din Costesti care a tinut o slujba in casa lor chiar in timpul unei ploi de pietre. Pe durata slujbei, povestesc locuitorii, atacul a incetat, fiind insa reluat dupa slujba. La cateva zile, atacul s-a intensificat, fiind insotit de un alt fenomen straniu: in casa au inceput sa se miste piese de mobilier.

Batrana cu pietre

La scurt timp dupa aceasta intamplare, atacurile au incetat. Nici astazi nu se stie exact ce s-a intamplat la Costesti. Unii dintre cei care au asistat la incident sunt de parere ca o batrana care a trecut in lumea de dincolo sta in spatele intregii povesti.

Familia din casa atacata s-a certat mereu cu o femeie in varsta care locuia in apropiere. In timpul acceselor ei de furie, spun localnicii, batrana obisnuia sa arunce cu pietre spre casa vecinilor. Femeia a murit cu cativa ani inainte de fenomenul inexplicabil de la Costesti.

SURSA: http://www.skytrip.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri interne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

5 activități relaxante pentru a alunga rutina

Rutina zilnică poate duce la stări de plictiseală și, în unele cazuri, chiar la anxietate.…