Home Mosu se pregateste pentru meciul de retragere

Mosu se pregateste pentru meciul de retragere

3 min read
0
0
176

Mircea Badea s-a suit din nou in ring alaturi de Leonard Doroftei, de data aceasta ca sa exerseze niste miscari impreuna cu fostul campion mondial.

Vedeta de la trustul Intact a mers la sala de box din Ploiesti a “Mosului” si s-a antrenat la sac, dar si in ring, declarandu-se apoi impresionat de forma fizica in care se gaseste fostul mare pugilist.

“Am fost pana la Ploiesti la sala de box unde Doroftei se antreneaza 6 zile din 7. Are cu zece kg mai putin decat ultima data cand l-am vazut si mai are de dat jos pana la categoria sa, intr-adevar, 10-12. Nu e deloc atat de mult pentru cineva care a facut sport o viata intreaga si care are vointa si hotarare”, scrie Mircea Badea pe blog, contrazicand astfel un articol semnat de Ovidiu Ioanitoia in care comentatorul sportiv isi exprima indoiala ca Doroftei mai poate boxa intr-un meci de retragere.

“Cei care privesc un pic ironic eforturile campionului nostru se inscriu in mentalitatea damboviteana conforma careia un sportiv la 30 e deja batran, ca 2 kg in plus inseamna un Everest si ca, in general, statul pe cur este recomandabil si salvator din momentul in care ai depasit pubertatea”, continua Badea in stilu-i caracteristic si fara perdea.

Realizatorul emisiunii “In gura presei” de la Antena1 si 3 spune ca l-a vazut antrenandu-se pe Doroftei si ii acorda intreaga sa incredere in demersul sau foarte ambitios, dar cu siguranta posibil. “Nu va pot arata imagini cu Mosu in exercitiu, o va face el cand se va simti pregatit. Eu insa am profitat de prilej si m-am miscat putin sub indrumarea sa, ceea ce e intotdeauna o onoare si o placere”, conchide Badea, care posteaza si doua filmulete drept dovada.

SURSA: http://www.ziare.com

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…