Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Muzeul Cinegetic Posada (prezentare video)

Muzeul Cinegetic Posada (prezentare video)

3 min read
0
0
454

“Pentru cei interesaţi am realizat un film documentar cu Muzeul Cinegetic de la Posada. Am filmat, produs şi distribuit acest film gratuit pentru cei care iubesc trofeele de vânătoare şi doresc mai multe informaţii dar, nu pot ajunge dintr -un motiv sau altul să viziteze muzeul. Mulţumesc colaboratorilor.”- Alex Baculea

Am găsit mesajul lui Alex pe forumul   vinatoare.ro şi am urmărit filmul postat în 3 episoade pe site-ul personal  http://www.abhuntingexperience.ro/ şi pe You Tube . Se cuvin felicitări pentru modul cum a fost realizat şi pentru modul cum prezintă succinct  şi la obiect exponatele muzeului .

Recunosc că nu am călcat încă pragul instituţiei ,neavând drum prin zonă , dar din ceea ce am mai găsit pe net , filmuleţe , poze , impresii , se merită (fie că eşti , fie că nu vânător ) să vizitezi colecţiile deosebite ale muzeului .

Muzeul a fost deschis la 20 noiembrie 1996 , ca secţie a Muzeului Peleş şi se află pe DN 1 , pe Valea Prahovei , între localităţile Comarnic şi Sinaia .

Colecţiile au fost minuţios puse la punct de Regia Naţională a Pădurilor şi etalează bogăţia faunistică a României din anii anteriori şi mai ales valoarea trofeelor recunoscută în lume . Valoarea este inestimabilă şi demonstrează şi ceea ce scrie în Legea 407/2006 în :

Art. 2.Fauna de interes cinegetic este resursă naturală regenerabilă, bun public de interes naţional şi internaţional.

Nutresc speranţa că şi vremurile ce vor veni , vor aduce bune intenţii celor ce se ocupă cu gestionarea acestui patrimoniu naţional , în sensul păstrării moştenirii cinegetice , măcar  la indicatorii calitativi şi cantitativi actuali , astfel încât zestrea de trofee de valoare să sporească .

Postez filmuleţele de prezentare mai jos , mulţumind încă o dată lui Alex .

SURSA: http://grupadevanatoarerazboienineamt.wordpress.com

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Valea Prahovei

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…