Home NEW!!! Cont de autor in cadrul revistei …

NEW!!! Cont de autor in cadrul revistei …

7 min read
1
0
387

Stimate autor,

Iti adresez acest mesaj in primul rand pentru a-ti  multumi ca participi, alaturi de mine, la dezvoltarea proiectului  “Totpal’s Daily News”, o revista electronica creata cu intentia vadita de a promova talentul romanesc,  de a oferi o imagine mai clara asupra valorii spiritualitatii umane si de promovare a  gandirii si exprimarii sentimentelor pozitive ale natiunii de care suntem legati cu totii prin nastere si educatie. Fara a avea pretentia ca este o publicatie de specialitate, revista on-line “Totpal’s Daily News” a fost creata cu scopul de a promova valorile romanesti autentice si informatiile de actualitate din mai multe domenii de interes.

Principalele articole  sunt transmise spre publicare direct de autori (din tara sau diaspora romaneasca) insa revista contine si o serie de materiale selectionate din presa locala, centrala si internationala. In prezent sunt publicate in revista o medie de 10 – 15 articole noi/zi, din care  peste jumatate reprezinta stiri si informatii de actualitate zonala (revista presei locale si nationale) iar restul sunt materiale cu caracter literar-artistic primite de la colaboratorii revistei. Pentru identificarea stirilor de maxim interes cu caracter local , zilnic, sunt “scanate” peste 50 de publicatii locale / zonale si mai mult de 200 de surse mass-media nationale si internationale (ziare, reviste, site-uri de posturi TV si Radio, bloguri etc). Fiecare stire sau informatie preluata din mediul public virtual contine elemente de identificare ale autorului si link direct catre sursa.
In ceea ce priveste articolele prezentate in categoria „Exclusivitate“, aici sunt publicate materiale si articole inedite, transmise de autorii lor, direct redactiei noastre (prin email: mihai@totpal.ro)  sau prin intermediul domnului George Roca. Pana in prezent, aproape 100 de jurnalisti si scriitori consacrati, atat in tara cat si in strainatate (diaspora romaneasca), transmit periodic articole, proza, poezie, epigrame si diverse alte informatii, foarte interesante, pentru a fi publicate apoi in revista noastra.

Avand in vedere faptul ca sunt singura persoana care se ocupa de intreaga activitatea de administrare si dezvoltare a publicatiei, la sugestia mai multor prieteni si colaboratori, m-am gandit sa urmez exemplul catorva publicatii electronice similare in a crea asa numitele „CONTURI DE AUTOR”. Practic, pentru cei care nu stiu ce inseamna asta, se poate crea facilitatea ca, pe baza unui cont de utilizator si a unei parole, fiecare autor sa poata introduce, cand doreste, de la calculatorul sau orice material care considera ca trebuie publicat.

Bineinteles, ca aceasta facilitate suplimentara nu exclude posibilitatea de a transmite in continuare pe e-mail (mihai@totpal.ro) materialele si articolele care doriti sa fie publicate direct de mine, cu mica rezerva ca poate exista o mai mica sau mai mare intarziere privind aparitia lor in revista online, in functie de timpul meu disponibil si numarul de solicitari primite.

Pentru inceput am creat doar cateva conturi de TEST – se pot vedea aici, pe dreapta ->)

Daca va intereseaza aceasta modalitate directa de publicare a materialelor d-voastra (CONT DE AUTOR), va rog sa imi comunicati acest lucru (CONTACT) si ma voi ocupa sa primiti toate informatiile si instructiunile necesare in sensul de a va fi cat mai usor sa utilizati acest nou sistem. Daca nu, …. va stau la dispozitie in continuare si astept informatiile direct pe e-mail, asa cum ati facut-o si pana acum …

Mentionez faptul ca in prezent publicatia este citita (vizitata?!), in medie, de un numar cuprins intre 600-700 pers./zi, are peste 100 de abonati directi iar fiecare articol este preluat si publicat automat in mediul de socializare Facebook prin pagina dedicata (Click AICI) si profilul personal (totpalmihai) care este accesat de aproximativ 3500 de prieteni.

O rugaminte suplimentara …

Va rog sa imi transmiteti, daca se poate,  cateva date biografice, profesionale si publicistice, o fotografie si date de contact (tel., fax, email, site, blog etc) pentru a completa  Pagina Autorului, ce va fi realizata in curand de mine pentru fiecare autor in parte, fie ca veti utiliza un CONT de AUTOR fie ca imi veti transmite  in continuare materialele pe e-mail.

Cu respect si admiratie,
Mihai Mircea Totpal
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

One Comment

 1. constantin milea sandu

  25 august 2011 at 1:53 PM

  Buna ziua,
  am descoperit pe net revista dvs. si imi place stilul ei, online .
  Sper sa reusesc sa si public cateva articole, avand ca tematica iubirea, arta, pacea , razboiul si “moartea electrica” primita ca pe un “semn de lumina”.
  Cu respect si consideratie, sculptor constantin milea sandu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…