Home Breaking News NEWS ALERT: Muammar Gaddafi a murit la scurt timp după ce a fost prins. Fiii acestuia, capturaţi de rebeli

NEWS ALERT: Muammar Gaddafi a murit la scurt timp după ce a fost prins. Fiii acestuia, capturaţi de rebeli

4 min read
0
0
197

Muammar Gaddafi a fost capturat şi a murit, la scurt timp după aceea, din cauza rănilor foarte grave, anunţă surse ale Al Jazeera. Fostul lider libian era rănit grav la ambele picioare. Anunţul capturării a fost făcut de un comandant al trupelor Consiliului Naţional de Tranziţie, fiind transmisă de presa de la Tripoli. Potrivit unor surse, Gaddafi a murit în ambulanţă, în drum spre spitalul din Misrata. Cadavrul liderului libian s-ar afla la morga spitalului din Misrata.

ULTIMA FOTOGRAFIE CU GADDAFI IN VIATA?

CRONOLOGIA EVENIMENTELOR:

  • 16:20: BBC: Potrivit postului de televiziune din Libia, Muammar Ghaddafi a fost omorât, iar fiii lui – Mutasim, Mansur şi Ahmad Ibrahim Abdallah al-Sanusi au fost prinşi de rebeli şi transferati la Misrata.
  • 16:18: Departamentul de Stat american a declarat pentru BBC că nu poate confirma faptul că ştirea că Muammar Gaddafi a fost capturat şi nici că a murit.
  • 16:00: Deşi iniţial nu au confirmat ştirea apărută pe agenţiile de presă, CNN şi Reuters au confirmat până la urmă: Muammar Gaddafi este mort
  • 15:40: Reprezentanţii Consiliului Naţional de Tranziţie (CNT) vor organiza o conferinţă de presă pentru a clarifica situaţia.
  • 15:30: Agenţia France Presse a obţinut o imagine în care Muammar Kadhafi pare a fi plin de sânge pe faţă şi pe haine, imediat după capturarea fostului lider libian la Sirt. Fotografia a fost făcută cu un telefon mobil.
  • 15:10: Fostul lider libian Muammar Kadhafi a murit în urma rănilor suferite într-un raid aerian efectuat la Sirt, NATO confirmând existenţa unei astfel de operaţiuni, informează CNN.
  • 15:00: Consiliul Naţional de Tranziţie din Libia a confirmat moartea lui Muammar Kadhafi, informează AFP.
  • 14:45: Potrivit cotidianului britanic The Guardian, care citează surse din Olanda, prinderea lui Gaddafi a fost confirmată, premierul Olandei Mark Rutte, declarând că această veste este una foarte bună pentru Occident.
  • 14:35: Potrivit AFP, ministrul Apărării al fostului regim, Aboubakr Younes Jaber, a fost ucis în confruntările din oraşul Sirt
  • 14:25: Ministrul libian al imigraţiei a declarat, citat de Al-Jazeera că a vorbit cu rebelii libieni, care i-au confirmat capturarea liderului Muammar Gaddafi.

Ultimele imagini (SOCANTE!!!) cu Colonelui Gaddafi in viata:

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Breaking News

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

La ce sa fii atenta atunci cand cumperi o haina de blana de vulpe de pe Internet: 3 lucruri care conteaza

Faptul ca poti achizitiona online haine de blana este un mare avantaj, mai ales atunci can…