Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Ninge cu rezultate la Clubul Sportiv Carpaţi Sinaia

Ninge cu rezultate la Clubul Sportiv Carpaţi Sinaia

6 min read
0
0
320

După ce sportivii Clubului Sportiv Carpaţi Sinaia au început acest sezon cu dreptul la Cupa “Baia Sprie”, rezultatele bune se ţin lanţ.

La Cupa “Super Ski Cavnic”, care a avut loc în data de 26.01.2012, la Cavnic, copiii au avut proba de slalom. Acest concurs a fost organizat pentru copiii mici (11 şi 12 ani) şi mari (13 şi 14 ani), fete şi băieţi. În competiţie au luat startul 65 de sportivi care activează la cluburi cu tradiţie din ţară: CSS Predeal, CSS Sinaia, CSS Miercurea Ciuc, CS Gligor, CSS Gheorgheni, Palatul Copiilor Miercurea Ciuc, CSS Baia Sprie, CSS Topliţa, CSS Şoimii Sibiului, CSS Vatra Dornei, Todilar Baia Mare, CSS Petroşani, Crazy Bike Sibiu, concurenţa fiind acerbă, fiecare dintre ei vrând să câştige. Ştim însă cu toţii că podiumul are decât 3 locuri. După această luptă, sportivii noştri au fost pe podium, obţinând:

 • Conciu Iulia – aur – la categoria copii mici,
 • Ştefănescu Alexandru – argint – la categoria copii mici,
 • Stelian Rareş – bronz – la categoria copii mici,
 • Preda Raluca – argint – la categoria copii mari,
 • Frăţilă Eduard – aur – la categoria copii mari.

În dimineaţa zilei de 27.01.2012, pârtia de la Cavnic era ca un furnicar. Toţi se grăbeau să ajungă să facă recunoaşterea slalomului şi erau nerăbdători să ia startul într-un nou concurs. Spre bucuria noastră, şi la sfârşitul acestui concurs am avut de ce să ne mândrim, sportivii noştri fiind printre cei mai buni, urcând pe podium astfel:

 • Conciu Iulia – aur – la categoria copii mici,
 • Ştefănescu Alexandru – aur – la categoria copii mici,
 • Stelian Rareş – bronz – la categoria copii mici,
 • Frăţilă Eduard – aur – la categoria copii mari.

Au fost două zile minunate care au fost urmate de un drum foarte lung şi obositor. Vineri, după miezul nopţii, în faţa Clubului, părinţii i-au întâmpinat pe aceşti copii ambiţioşi şi luptători.

După două zile de odihnă şi refacere, iată că aceştia au plecat luni spre alte două provocări: la Cupa “Călimani” – la Topliţa, în data de 31.01.2012, şi Cupa “ Gheorgheni” – la Gheorgheni, în data de 02.02.2012.

Dis de dimineaţă, pe un ger năprasnic, sportivii au plecat la atac. Şi de această dată au fost la start 78 de sportivi din toată ţara, având ca probă – slalom. Concurenţa a fost mare, toţi sportivii fiind foarte bine pregătiţi. Emoţiile şi ambiţia fără limită a sportivilor noştri i-a ajutat în lupta pentru podium, fiind din nou pe cele mai înalte trepte ale podiumului, cu rezultate meritorii:

 • Conciu Iulia – aur – la categoria copii mici,
 • Ştefănescu Alexandru – argint – la categoria copii mici,
 • Preda Raluca – argint – la categoria copii mari,
 • Frăţilă Eduard – argint – la categoria copii mari.

Următorul concurs va avea loc la Gheorgheni, în data de 02.02.2012.

Mulţumesc tuturor celor care au făcut parte din echipa noastră: antrenorilor care i-au antrenat, părinţilor care au fost mereu alături de ei, profesorilor care au înţeles că aceşti copii nu mai au copilărie şi i-au ajutat la recuperarea materiei pierdute, Societăţii Transport Urban pentru deplasările pe care ni le-au facilitat, Consiliului Local Sinaia şi, nu în ultimul rând, Domnului Primar Vlad Oprea, care ne-a sprijinit atât moral, cât şi financiar.

Copii, suntem foarte mândri de voi! Tineţi-o tot aşa!

SURSA: http://www.expresuldesinaia.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…