Home Norocosul din 14 octombrie este din Sinaia si joacă la Loto de peste 45 de ani

Norocosul din 14 octombrie este din Sinaia si joacă la Loto de peste 45 de ani

2 min read
0
0
132

Câştigătorul la categoria a II-a la tragerea Noroc din 14 octombrie este din Sinaia, unde a şi jucat biletul care i-a adus un premiu în valoare de peste 450.000 de lei, pe care l-a ridicat joi, el mărturisind că joacă la loto de 45 de ani.

Premiul este în valoare de 451.472,75 lei (peste 105.500 de euro), se arată într-un comunicat de joi al Loteriei Române.

Biletul norocos s-a jucat la agenţia 29-061 din Sinaia, judeţul Prahova, câştigătorul mărturisind că joacă la loto de peste 45 de ani, dar că, deşi a mai câştigat, acesta este cel mai mare premiu.

“Premiul cel mare i-a venit în mod neaşteptat de la jocul Noroc la care completează mereu două variante. De altfel, pe biletul câştigator a jucat o variantă simplă la Loto 6/49 şi două variante la Noroc, preţul biletului fiind de doar 9,30 lei”, se arată în comunicat.

Câştigătorul, care a ales să-şi păstreze anonimatul, a spus că, din banii câştigaţi, are de gând “să facă şi un act de binefacere”.

SURSA: Mediafax

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Simți că nu mai dai randament la muncă? Iată TOP 5 activități pe care să le faci în weekend ca să fii mai productiv în timpul săptămânii!

Când îți dorești o carieră de succes, este imposibil să nu te stresezi la locul de muncă. …