Home Breaking News Stiri Exclusive Noua Ordine Religioasa a Lumii, PANRELIGIA (ecumenismul inter-religios total) si tacticile folosite

Noua Ordine Religioasa a Lumii, PANRELIGIA (ecumenismul inter-religios total) si tacticile folosite

6 min read
2
0
350
Ai mai auzit probabil aiureli plecate din jumatati de adevar dar astea…
nu stiu ce sa zic….
***
 

Panreligia – noua ordine a lucrurilor pe plan religios

Referat prezentat la Al X-lea Congres Panortodox al Delegatiilor Bisericilor Ortodoxe si Sfintelor Mitropolii pe teme referitoare la erezii si secte, intrunit la Aliarto-Beotia, 16-21 septembrie 1998.

Tema generala a fost: „Necesitatea definirii si delimi­tarii Credintei Ortodoxe in fata provocarilor noii Ere (New Age)”.

Asa-numita Noua Era a Varsatorului constituie problema pastorala a deceniului care tocmai se incheie.

Cele doua scopuri de baza ale Noii Ere, asa cum rezulta din scrierile celor mai importanti reprezentanti ai ei, precum si din cele care se intampla in jurul nostru, sunt:

 • 1. Noua Ordine a Lucrurilor pe plan politico-eco­nomic.
 • 2.  Noua Ordine a Lucrurilor pe plan religios.

Am putea vorbi, daca am avea timp, despre primul scop si sa ne referim la proiectatul guvern mondial condus de mesia sau avatar-ul Noii Ere asteptat de catre new age-isti. Subiectul nostru insa se refera la cel de-al doilea scop al Noii Ere, adica la Noua Ordine a Lucrurilor pe plan religios. De aceea ne vom limita mai ales la acesta, desi ambele scopuri se afla intr-o stransa legatura, de vreme ce, potrivit Planului1 promovat de Tagma2, aceste doua puteri (politico-economica si religioasa) se vor uni in persoana lui mesia cel asteptat de ei.

Expunerea care va urma se va baza pe textele reprezentantìlor si propagandistilor Noii Ere, astfel incat sa nu se creada ca exageram sau exprimam puncte de vedere personale.

Dupa cum fiecare religie isi are simbolurile ei, tot astfel si proiectata panreligie urmareste sa-si alcatuiasca propriile simboluri.

Asa cum vedem, in varfurile hexagonului imaginar se afla simbolurile celor sase mari religii ale lumii. Luandu-le in sensul mersului acelor de ceasornic, pornind din coltul din dreapta sus, vedem simbolurile crestinismului, islamismului, iudaismului, taoismului (religia chinezilor), budismului si hinduismului, iar in centru cuvintele: Pace si iubire pe pamant.

Exista, asa cum s-a dovedit un plan anume facut pentru instaurarea panreligiei. In stadiul final, planul va fi dus la indeplinire de mult-asteptatul avatar ai Noii Ere.

Importanta reprezentanta a Noii Ere, Lola Davis, spune despre mesia sau hristosul Noii Ere ca el este cel pe care il asteapta toate religiile si care este numit Maitreya si Bodhisattva de budisti, Krishna de hindu-isti, Mesia de evrei, Hristos de crestini si Imam Mahdi de catre musulmani. Lola Davis fagaduieste ca acesta va aduce noi descoperiri si va instaura Noua Religie Mondiala5.

Potrivit cu cele spuse de Davis, pana la venirea marelui avatar pe pamant, fiecare om este dator sa contribuie la crearea unei noi societati mondiale, care va primi o Noua Religie Mondiala, intr-o Noua Era4.

La 12 ianuarie 1987 s-a publicat in ziarele cu cel mai mare tiraj din S.U.A. un anunt publicitar pe o pagina intreaga care spunea:

 • Droguri… SIDA… saracie… cresterea criminalitatii… foamete… frica de razboiul atomic… terorism… Exista oare solutii pentru acoperirea nevoilor noastre stringente?… HRISTOS ESTE in LUME. Un Mare Mentor Mondial pentru oamenii fiecarei religii, precum si pentru cei ce nu cred. Un om practic cu solutia pentru problemele noastre. Iubeste toata omenirea. Hristos este aici, prietenii mei. Fratele vostru umbla printre voi.

Convocarea religiilor

Pentru ca panreligia sa reuseasca vor trebui convocate toate religiile. Dar cum se va face aceasta?

(vezi continuarea la Razboi intru Cuvant: NOUA ORDINE RELIGIOASA A LUMII, PANRELIGIA (Ecumenismul inter-religios total) SI TACTICILE FOLOSITE) AICI: http://www.razbointrucuvant.ro

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

2 Comments

 1. Mihai Mircea Totpal

  24 ianuarie 2012 at 11:24 AM

  Mi s-a parut extrem de interesant (provocator !!!) acest material si m-am gandit sa il impartasesc si cititorilor revistei noastre … desi am retinerile si teoriile mele vis-a-vis de acest gen de subiecte

  * consider totusi ca este bine sa primim informatiile din mai multe surse si sa le analizam cu propriul sistem de valori !!?

 2. Marian Malciu

  24 ianuarie 2012 at 6:33 PM

  Da, este chiar provocator întregul material!
  Dacă facem trimitere la altele, în care se tratează aspecte foarte apropiate şi, uneori, elemente care coincid deşi sursele sunt diferite şi au la bază alte concepţii despre subiectul principal luat în discuţie, ajungem să credem că sunt reale ori, cel puţin, au un sâmbure de adevăr… Un adevăr care ne pune multe semne de întrebare.
  Din nefericire, cunoaştem prea puţine date. În România s-au ascuns extrem de bine aspecte ale acestor idei şi forme de manifestare a puterilor nevăzute, fie ele create ori necreate…
  Cu deosebită consideraţie,

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…