Home Breaking News Stiri Prahova Nouă puncte de lucru în Prahova, pentru eliberarea cazierului judiciar

Nouă puncte de lucru în Prahova, pentru eliberarea cazierului judiciar

3 min read
0
0
1,429

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, Serviciul de Evidență Operativă din cadrul instituției are la dispoziția cetățenilor, pe raza județului, nouă puncte de lucru pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar.

Acestea sunt: sediul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, din Municipiul Ploiești, str. Vasile Lupu nr. 60; Secția nr. 3 Poliție, din Ploiești, strada Minerva nr. 4; Secția nr. 4 Poliție, din Ploiești, Piața 1 Decembrie 1918, nr. 1 A (ultimele două cu următorul program de lucru cu publicul: în zilele de luni între orele 09:00-12:00, iar în zilele de marți și joi între orele 13.00 – 16.00); Polițiile Orășenești Băicoi, Câmpina, Vălenii de Munte și Urlați (toate cu următorul program de lucru cu publicul: în zilele de luni, marți și joi între orele 08:30-13:30 și în zilele de miercuri între orele 13:30-17:30; Poliția Orașului Breaza (program de lucru cu publicul în zilele de luni între orele 13:00-16:00); Poliția Stațiunii Sinaia (program de lucru cu publicul în zilele de marți și joi, între orele 08:30-12:30, iar în zilele de miercuri între orele 13:30-17:30).

De asemenea, în același comunicat al poliției prahovene se mai specifică faptul că “persoanele interesate în vederea obținerii certificatelor de cazier judiciar se pot adresa oricăreia dintre aceste locații, indiferent de localitatea de domiciliu sau locul nașterii”.
În plus, informații suplimentare cu privire la procedura eliberării acestor documente sunt disponibile inclusiv pe pe site-ul instituției, respectiv www.politiaromana.ro, la secțiunea Utile/Documente eliberări acte/Obținerea certificatului de cazier judiciar.

SURSA: http://ziarulprahova.ro
Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Prahova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…