Home O elevă din Câmpina a încercat să-și pună capăt zilelor

O elevă din Câmpina a încercat să-și pună capăt zilelor

4 min read
0
0
344

Astăzi, în jurul orei 12.00, o elevă de la Grupul Școlar Industrial Construcții de Mașini din Câmpina a încercat să se sinucidă, aruncându-se de la fereastra liceului în care învață. Se pare că fata a încercat să se sinucidă după o ceartă pe care o avusese cu o colegă de clasă din cauza unui băiat. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Daniel Radu, a declarat că vor desfășura o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs nefericitul incident.
Tânăra se află internată în Spitalul Municipal Câmpina, iar starea ei este stabilă.

Sinuciderea a ajuns foarte „populară” în rândul tinerilor din ziua de astăzi, mai ales din cauza eșecurilor în dragoste și a singurătății, însă nu este cea mai bună soluție pentru a depăși problemele. De fapt, nu este deloc o soluție. Dacă ne aflăm într-o situație pe care o considerăm fără ieșire, să nu uităm că avem familia alături de noi, prietenii și de ce nu, putem apela la ajutor specializat. Deși există și tentative de sinucidere care se termină cu bine…

SURSA: http://gazetaromana.ro

Incident MEC 2 1O elevă s-a aruncat de la etajul al treilea al Grupului Şcolar Construcţii de Maşini Câmpina

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 12.00. Fata are 17 ani şi este elevă în clasa a XI-a la MEC II. S-a aruncat pe geam înainte să mai apuce cineva să intervină. Colegii şi profesorii au sunat la 112, iar ambulanţa a ajuns rapid la faţa locului. Din fericire (şi de necrezut pentru toată lumea), tânăra a suferit doar leziuni uşoare, iar starea sa este stabilă. A fost transportată la Spitalul Municipal Câmpina, unde medicii au constatat că are un traumatism al gambei drepte şi un traumatism cranian minor, fiind în afara oricărui pericol.
Fata a încercat să se sinucidă din cauza unor probleme destul de complicate pe care le are acasă. Mai întâi, a încercat să-şi taie venele, dar au intervenit colegii şi au reuşit să o calmeze. Cel puţin, aşa au crezut. Apoi, când nimeni nu se mai aştepta, s-a aruncat pe geam, de la etajul al treilea. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

SURSA: http://www.campinaph.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…