Home O noua stea pe Walk of Fame: Victor Rebengiuc

O noua stea pe Walk of Fame: Victor Rebengiuc

1 min read
0
0
417

Dupa Florin Piersic, a venit randul lui Victor Rebengiuc sa primeasca o stea in Piata Timpului, un Walk of Fame al Bucurestiului.

Victor Rebengiuc, unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei, a primit a doua stea pe Walk of Fame-ul romanesc. Maestrul a fost premiat chiar in ziua in care sarbatorea implinirea varstei de 78 de ani. “E un import bun din America, aceasta idee cu stelele, pe langa atatea lucruri rele pe care le preluam din afara. Exista o multime de oameni carora le sunt recunoscator pentru aceasta stea.
In primul rand profesoarei mele, Aura Buzescu, pe urma toti marii regizori alaturi de care am lucrat, domnii Ciulei, Pintilie, Penciulescu, Pita si multi altii”, a spus, cu emotie in glas, maestrul Rebengiuc. Programul Walk of Fame din Piata Timpului a debutat pe 31 ianuarie prin acordarea primei stele din cadrul proiectului actorului Florin Piersic.
RECUNOASTERE. Victor Rebengiuc si-a luat in primire steaua, asemenea marilor actori de la Hollywood, inconjurat de camerele de luat vederi
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…