Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Predeal O saptamana neconventionala de leadership experiential la Predeal

O saptamana neconventionala de leadership experiential la Predeal

2 min read
0
0
371

Pentru al patrulea an consecutiv LEADERS Academy ofera o saptamana neconventionala de leadership experiential tinerilor manageri si antreprenori romani. In aceasta saptamana, la Predeal, o noua generatie de 26 de tineri lideri are sansa sa experimenteze leadershipul prin situatii limita care ii vor scoate din zona de confort si totodata vor invata de la unii dintre cei mai apreciati lideri romani.

Formatul unic al LEADERS Academy a debutat cu 3 zile intense in care participantii au abordat teme fundamentele ale leadershipului, precum autocunoasterea, comunicarea si lucrul in echipa. Neconventionalul acestor zile va fi oferit de invatare prin intermediul unor activitati inedite: activitati de supravietuire cu profesionistii Fortelor Speciale Romane; lucru in echipa prin intermediul activitatilor nautice realízate impreuna cu navigatori de elita dar si dezvoltarea abilitatilor de comunicare in cadrul simularilor de productii TV dezvoltate cu ajutorul Intact Media Academy. Pragmatismul zilelor va fi completat de interventiile liderilor din mediul corporate, antreprenorial, militar, cultural sau sportiv.

Ultima zi a programului va fi dedicata simularii de business LEADERS, care dupa formatul show-ului TV The Apprentice, ii confrunta pe tinerii participanti cu punerea in practica a unui business in doar 24 de ore. Printre invitatii LEADERS Academy 4 se numara: Damian Draghici, singurul roman castigator al unui premiu Grammy; Bogdan Enoiu, Fondator McCann Erickson Romania; Niels Schnecker si Mihaela Calin, Traineri INTACT Media Academy; Sorin Drugan – navigator sau Doru Danilet, fondatorul Clubului Aktiv.

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Predeal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…