Platim dublu pentru o apa care vine din munte, nu este filtrata iar atunci cand ploua este tulbure si nu poate fi folosita. Localnicii din Busteni au iesit in strada ca sa afle raspunsul la aceasta problema care ii roade la buzunare.

Au primit si raspuns: pretul va fi la fel si in celelate localitati din judet pentru ca autoritatile nu pot primi altfel fonduri de la Uniunea Europeana. Insa oamenii nu se lasa convinsi atat de usor.

Localnicii din Busteni spun ca nu se vor opri din proteste, pana cand preturile nu vor fi reduse. S-au mobilizat si au iesit sa protesteze dupa ce au vazut ca luna acesta factura la apa era dubla fata de cat au platit anterior: metrul cub de apa a ajuns sa coste de la 2, 6 lei, 5 lei.

Pe langa preturile ridicate oamenii din Busteni reclama si faptul ca multe dintre canalizari se scurg prin curtile lor si sunt adevarate focare de infectie iar autoritatile par sa nu ia nici o masura.

Operatorul care furnizeaza apa in judetul Prahova are insa o explicatie.Spune ca tarifele au fost aduse la acelasi nivel in toate localitatile din judet, conform normelor europene, pentru ca doar asa pot primi fonduri pentru modernizarea retelelor.

SURSA: http://stirileprotv.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Soferii model fac toate aceste lucruri! Fa-le si tu!

Nu este deloc greu sa fii un sofer model in trafic, sa conduci prudent si sa ai grija de a…