“A fost cea mai fericită zi din viaţa mea”, spune din toata inimă Oana Andoni, prezentatoarea Ştirilor Pro TV din weekend, despre ziua în care şi-a botezat fetiţa în vârstă de aproape 3 luni.

Ana Erica a fost creştinată la Sinaia, acolo unde şi-a petrecut primele luni din viaţă, pe 8 septembrie, în zi de Sfânta Maria, cu o zi înainte de Sfânta Ana, onomastica ei.

“A fost un botez plin de bucurie, într-un cadru intim, alături de cei apropiaţi: de familie şi prieteni”, povesteşte vedeta Pro TV.

Primul eveniment important din viaţa micuţei a fost un examen dificil şi pentru părinţii ei care au fost copleşiţi de emoţii şi trăiri intense: “Am fost foarte emotionaţi şi extrem de fericiţi. M-am simţit cu adevărat împlinită. A fost cea mai fericită zi din viaţa mea”, a mărturisit Oana Andoni.

Chiar dacă nu a părut a fi foarte răbdătoare înainte de eveniment, după ce a fost scăldată în cristelniţă, micuţa Ana Erica s-a liniştit şi a zâmbit tuturor celor prezenţi. Foarte veselă şi comunicativă, Ana Erica nu a vrut să stea departe de prima ei petrecere, aşa că a stat trează întreaga seară şi a dansat împreună cu părinţii, naşii şi bunicii.

SURSA: http://www.tvmania.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Investitorii încep să fie mai interesaţi de Sinaia …

Sinaia „for sale“: tot mai multe pensiuni şi hoteluri sunt la vânzare. „Investitorii încep…