Home Breaking News Stiri interne Oferta de munca la domiciliu, afacere ON-Line

Oferta de munca la domiciliu, afacere ON-Line

74 min read
1
0
2,868

Buna ziua

Va prezint o afacere Super Usoara si accesibila oricui !!!

Inscrierea este absolut GRATUITA.

METROPOLITAN

Firma da 3 posibilitati de colaborare, iar dvs puteti sa va alegeti din ele dupa dorinta, una, doua, sau chiar pe toate:

1. Colaboratori Oneline – Doar fac publicitate online pe internet (nu trebuie sa vinda nimic)
2. Consumatori – Cumpara produse pt consum propriu
3. Distribuitori – Distribuie produsele companiei

Pasii afacerii au fost conceputi de un barbat,caruia nu-i placea sa vand produse si a ales prima forma de colaborare si in decurs de 6 luni doar, dand anunturi pe net si fara sa fi vandut nici macar un produs, i s-a format o echipa de 683 oameni care s-au inscris online singuri si foarte simplu, utilizand doar codul personal pe care l-au primit odata cu detaliile afaceii pe care ei le-au solicitat. A incasat pana acuma comisioane de 3944 Lei, adusi de postas acasa si mai are de incasat 400 Lei si sums continua sa creasca luna de luna, si toata aceasta munca simpla nu  ia mai mult de 1, max 2 ore pe zi.

Inscrierea in aceasta Afacere este absolut gratuita si o puteti face singuri pe site-ul http://www.metropolitans.ro utilizand codul meu TMuRgeCb pe care il luati de aici cu copy si il transferati in formularul de inscriere de pe Sit.

Toate aceste informatii valoroase doresc sa va fie si voua de folos.

CHIAR ACUMA   COMPANIA METROPOLITAN VA  PUNE  LA DISPOZITIE UNA  DINTRE  CELE  MAI  AVANTAJOASE  COLABORARI

 1. MUNCA ? O ora pe zi.
 2. INVESTITII ? zero.
 3. FIRMA ? Deschideti siteul si va convingeti singur.
 4. PLATA ? IMEDIATA !!!   (de la primul colaborator inscris aveti banii in cont).
 5. METODA DE LUCRU ? Simpla si accesibila oricui, pe care o primiti chiar acum pas cu pas.
 1. Nu e nevoie sa aveti  multe cunostinte in  domeniu
 2. De cand cautam eu asa ceva…si uite ca am gasit in sfarsit !
 3. Puteti Intra in echipa  Metropolitan Selection si va puteti inscrie GRATUIT.
 4. Ce trebuie sa faceti?    (totul dureaza  max. 10 min.)

1. Intrati pe: www.metropolitans.ro si va creati un cont nou.

Cum?
Va completati toate datele si unde  o sa ceara codul celui care va recomandat trebuie sa treceti  TMuRgeCb (exact la fel).  Este mai simplu si sigur daca il luati cu Copy si il transferati in formularul de inscriere cu Paste.

2. Apoi trebuie sa comandati  catalogul, care o sa va vina acasa “GRATUIT” in cateva zile.
Cei doi pasi sunt obligatorii dupa care primiti imediat codul Dvs. personal pe Sit, cu care veti putea sa va inscrieti
proprii Dvs. Colaboratori.

TREI POSIBILITATI DE INSCRIERE:
In METROPOLITAN toata lumea castiga. Nu  trebuie sa vindeti niciodata nici macar un produs si totusi veti fi beneficiarul celor mai substantiale castiguri doar din comisioane.
METROPOLITAN  va ofera aceasta posibilitate.
O puteti face extrem de simplu si lejer din fata calculatorului dvs. prin recrutarea a trei tipuri de colaboratori si veti fi platit cu procente din rulajul echipei formate. !!!

Aceasta fara sa trebuiasca sa vorbiti sau sa convingeti pe cineva !  Dvs. “doar” dati INFORMATIA pe Net, dupa care lumea va asalteaza solicitand “VREAU DETALII”, detaliile de fapt fiind exact materialul pe care dvs. il cititi chiar acuma, pe care o sa-l copiati, schimband in el codul meu cu al dvs. si  din cateva clicuri, in cateva secunde, le trimiteti  pe E-mailul lor.

Dintre cei care vor fi receptivi si se vor inscrie imediat, se vor selecta singuri in urmatoarele trei grupe:
1. Colaboratori ON LINE – (lucreaza doar acasa pe internet, in medie 1-2 ore pe zi, facand reclama si dand anunturi pe site-uri de anunturi publicitare GRATUITE, metoda primita la cheie impreuna cu lista acestor site-uri si anunturile gataformulate, recrutand astfel mereu noi colaboratori din toate cele trei categorii si este platit IMEDIAT cu procent din rulajul  echipei formate pe adancimi. De multe ori acestia lucreaza cel mai putin si castiga cel mai mult.)
2. DISTRIBUITORI – (colecteaza comenzi pe baza de cataloage, comandand Online, lejer de acasa aceste produse, la care are o reducere de 25%,  dar in cazul in care in decursul unei luni face comenzi de 600 lei, in luna urmatoare va primi produsele cu o reducere de 35%, dupa care onoreaza aceste comenzi prin distribuirea produselor catre prieteni, cunostinte etc., la pretul de catalog.)
3. CONSUMATORI – (doar folosesc produsele pt. uz personal cu o reducere de 25-35%)
Castigati 25%-35%  la cumparaturile proprii sau din vanzari, iar din recrutari dupa cum urmeaza:
•    nivelul 1 – 10%,
•    nivelul 2 – 5%,
•    nivelul 3 – 2,5% Deasemenea toti colaboratorii pot face parte din toate grupele in acelasi timp, in functie de
•    nivelul 4 – 1,25% alegerea si nevoile lor, fiind liberi toti sa faca si recrutari, pentru care vor fi platiti cu aceleasi
•    Nivelul 5 – 0,62% procente mentionate mai sus.

CUM RECRUTAM NOI COLABORATORI?
Nimic mai simplu. Aceasta munca o puteti face din confortul locuintei dvs. pe internet dupa cum urmeaza:
Metoda de lucru: Aveti la sfarsit o multime de sit-euri publicitare pentru anunturi gratuite, impreuna cu cateva anunturi gata formulate si veti posta zilnic cate un anunt pe 10-20 de siteuri.
Exemplu:
Afacere la domiciliu
Am gasit in sfarsit un loc de munca pe Net, o posibilitate de a munci acasa pe calculator in conditii sigure, cu un venit Sigur si Imediat. Va pun la dispozitie toata informatia, sprijinul meu si dovezile clare de castig chiar dupa numai doua luni jumate de munca.   Detalii la email :
Dupa ce faceti aceasta munca 1-3 zile la rand, urmeaza surprizele placute in care veti incepe sa primiti zilnic solicitari de la cei interesati, care va vor asalta cu Emailuri, in care va vor cere : ‘’Vreau detalii’’.
Acesta este primul semn ca aceasta afacere functioneaza perfect.
Urmatorul pas este sa copiati din timp continutul acestui document in intregime, dar in care dvs. veti inlocui codul meu de inscriere cu codul dvs. si adresele mele de E-mail de la anunturi, cu adresele dvs, dupa care il asezati undeva la indemana pe desktop, etc., ca un document pe care din cateva clicuri sa il puteti transfera usor prin “Attach Files” in Emailul noului prospect care va solicitat detalii.
In felul acesta,  prospectul dvs. se va putea inscrie singur in structura dvs. si la randul lui va proceda la fel dand metoda de lucru mai departe la oamenii lui.
Credeti sau nu,… ACEASTA  ESTE  TOATA   MUNCA !!!
Este o metoda simpla, extrem de eficienta si care da rezultate imediate, iar terenul de lucru este la nivel national.
TABELUI ECHIPEI STRUCTURAT PE NIVELE
Imediat dupa inscriere, primiti GRATUIT din partea Companiei, propriul dvs  MAGAZIN  VIRTUAL in care toti cei care se vor inscrie in structura dvs., devin automat clientii dvs., structurati pe mai multe nivele dupa cum urmeaza:
NIVELUL 1 (10%) – Astfel toate persoanele care  au primit detaliile de la dvs, si s-au inscris utilizand codul dvs. , vor fi clientii dvs, directi si vor apare imediat dupa inscriere pe Sit, in tabel, pe Nivelul 1. Pentru fiecare comanda finalizata, in momentul in care ei au dat clik pe ‘’Finalizare comanda’’, dvs. va intra in cont in ACELASI  MOMENT din partea Copmpaniei 10% din valoarea comenzii lor, bani pe care ii puteti vedea intrati la inceputul tabelului la : Nivel 1……… ‘’TOTAL  COMISIOANE’’……………………….Lei
NIVELUL 2 (5%) – Toate persoanele care se vor inscrie la oamenii dvs, din nivelul 1, vor apare  la dvs. in tabel,ca fiind clientii dvs, pe Nivelul 2 Pentru fiecare comanda finalizata, in momentul in care ei au dat clik pe ‘’Finalizare comanda’’, dvs. va intra in cont in ACELASI  MOMENT din partea Copmpaniei 5% din valoarea comenzii lor, bani pe care ii puteti vedea intrati la inceputul tabelului la : Nivel 2……… ‘’TOTAL  COMISIOANE’’………………………Lei.
NIVELUL 3 (2,5%) – Toate persoanele care se vor inscrie la oamenii dvs, din nivelul 2, vor apare  la dvs. in tabel,ca fiind clientii dvs, pe Nivelul 3 Pentru fiecare comanda finalizata, in momentul in care ei au dat clik pe ‘’Finalizare comanda’’, dvs. va intra in cont in ACELASI  MOMENT din partea Copmpaniei 2,5% din valoarea comenzii lor, bani pe care ii puteti vedea intrati la inceputul tabelului la : Nivel 3……… ‘’TOTAL  COMISIOANE’’………………………Lei.
NIVELUL 4 (1,25%) – Toate persoanele care se vor inscrie la oamenii dvs, din nivelul 3, vor apare  la dvs. in tabel,ca fiind clientii dvs, pe Nivelul 4 Pentru fiecare comanda finalizata, in momentul in care ei au dat clik pe ‘’Finalizare comanda’’, dvs. va intra in cont in ACELASI  MOMENT din partea Copmpaniei 1,25% din valoarea comenzii lor, bani pe care ii puteti vedea intrati la inceputul tabelului la : Nivel 4……… ‘’TOTAL  COMISIOANE’’………………………Lei.
NIVELUL 5 (0,6%) – Toate persoanele care se vor inscrie la oamenii dvs, din nivelul 4, vor apare  la dvs. in tabel,ca fiind clientii dvs, pe Nivelul 5 Pentru fiecare comanda finalizata, in momentul in care ei au dat clik pe ‘’Finalizare comanda’’, dvs. va intra in cont in ACELASI  MOMENT din partea Companiei 0,62% din valoarea comenzii lor, bani pe care ii puteti vedea intrati la inceputul tabelului la : Nivel 5……… ‘’TOTAL  COMISIOANE’’……………………….Lei ,  etc. etc.
Fata de alte Companii, in METROPOLITAN veti gasi o multime de AVANTAJE si doar o mica conditie :
CONDITIA:         *   Doar o data la trei luni sa faceti cumparaturi personale de minim 100 Lei, fapt care va da dreptul sa intrati in posesia comisioanelor generate de echipa formata, pentru urmatoarele trei luni. ( daca ne gandim bine, vine 33,3 Lei pe luna, bani pe care oricum ii dam pe produse cosmetice, iar aici le obtinem si cu reducere)
AVANTAJE:
1.    Inscriere GRATUITA,
2.    Imediat dupa inscriere intrati GRATUIT in posesia propriului dvs. Magazin Virtual,
3.    Primul catalog va este adus acasa in mod GRATUIT,
4.    La comenzi de peste 100 Lei, Compania va da GRATUIT (dar la cerere) un set de testere de parfumuri iar taxele postale sunt suportate de Firma.
5.    Plata comenzii se face doar la primirea coletului cu produse.
6.    Daca intr-o luna faceti cu echipa comenzi de 600 Lei, in luna urmatoare primiti inca 10% reducere obtinand produsele cu o reducere de 35%. Daca oamenii din echipa dvs. v-au depasit in realizari,ei nu va pot depasi ci raman tot in structura dvs. si beneficiati de comisioanele generate de ei, doar sa aveti cumparaturi de min. 100 Lei, o data la 3 luni.
Astfel, muncind doar 1-2 ore pezi, in aprox. 6 luni ajungeti lejer la un comision de minim 1000 Lei, mereu in crestere !
DOVEZI:
Fiecare colaborator al Companiei Metropolitan, dupa inscriere, primeste printre multele alte facilitati, un Web Office absolut gratuit pe internet, cu:
•    Magazin virtual, pe care putem face cumparaturi online la orice ora din zi si din noapte, cu plata la primirea coletului si transport gratuit.
•    Birou virtual in care sunt tinute in evidenta situatia echipei formate, nume, comenzile, rulajul, comisioanele, etc.
Pentru a va putea face o imagine a ceea ce se intampla in aceasta Companie imediat dupa inscriere, v-am plasat mai jos un Print Sreen din biroul meu virtual, unde se poate vedea cum arata tabelul cu colaboratorii inscrisi. Tabelul continua in jos si in 6 luni, prin aceasta metoda de lucru, s-au inscris singuri 683 de persoane, din care eu cunosc cativa personal.

Urmatorul Print Screen, arata rulajul echipei structurat pe 7 nivele si bonusul aferent fiecarui nivel, bonusul total, bonus total si bonusul ramas de acordat.

Pot sa spun ca aceasta este oglinda care reda fidel imaginea reala a unei afaceri pe cat de simpla, pe atat de avantajoasa !

In urmatoarea imagine se pot vedea bonusurile acordate, valoarea si data la care au fost platite.

Cine intelege aceasta evolutie exploziva de multiplicare si crestere exponentiala in doar 6 luni, stie ce urmeaza in lunile urmatoare.

CUM  VEDETI,  IN  METROPOLITAN,  MERITA  SA  LUCRAM !!!

INSCRIEREA:

Pentru a va fi mai usor sa va inscrieti, aveti mai jos (in mod teoretic) pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti, iar daca aveti nevoie de ajutor si asistenta, mergeti din nou la Emailul de unde ati descarcat acest document si descarcati al doilea document atasat, intitulat PASII  NECESARI  PT.  INSCRIERE si acolo aveti aratat in imagini pas cu pas tot ce trebuie sa faceti in mod practic.

Deci:

Intrati in echipa  Metropolitan Selection si inscrieti-va gratuit.

PRIMITI  “IMEDIAT”  SI  “GRATUIT”  PROPRIUL Dvs. MAGAZIN VIRTUAL  PE  INTERNET !!!

Ce trebuie sa faceti?    (totul dureaza  max. 10 min)

Pasul  Nr. 1.

Intrati pe:       www.metropolitans.ro si va creati un cont nou.

Cum?

Va completati toate datele si unde  o sa ceara codul celui care va recomandat, trebuie sa treceti  TMuRgeCb (exact la fel).  Pentru a evita orice gresala, este mai simplu si sigur sa il luati cu Copy si il transferati in formularul de inscriere cu Paste.

Pasul  Nr. 2.

Apoi trebuie sa comandati  catalogul care o sa va vina acasa “GRATUIT” in cateva zile.

Cei doi pasi sunt obligatorii dupa care primiti imediat codul Dvs. personal pe Sit, cu care vi se vor putea inscrie in

strctura propriii dvs. Colaboratori.

FOARTE IMPORTANT !!!

Toti colaboratorii care s-au inscris doar cu un catalog, din cauza ca sunt mii de astfel de comenzi care asteapta sa fie onorate, ele vor astepta cateva zile pana vor fi procesate si abia apoi vor fi trimise.

In schimb, toti colaboratorii care fac impreuna cu catalogul si prima lor comanda de produse de peste 100 Lei, au prioritate, comanda lor fiind onorata mult mai repede impreuna cu catalogul beneficiind in acelasi timp si de urmatoarele avantaje :

1. a. Taxa de expediere a coletului pe posta Romana este suportata de Companie.

1. b. Aveti dreptul la un set de testere de parfumuri gratuit care se da numai la cerere, lucru pe care dvs. trebuie sa-l specificati in momentul comenzii la rubrica « Mentiuni » (nu uitati !!!)

ATENTIE !

Din momentul in care v-ati inscris si ati facut prima comanda a catalogului gratuit, produsele de pe Sit va sunt afisate inca tot la pret integral, pret de catalog, iar comanda dvs. de produse de peste100 Lei, trebuie sa fie la pretul cu reducere, deci inainte de a face comanda, veti proceda in felul urmator :

TREBUIE

Sa iesiti odata din adresa Companiei si doar cand o deschideti din nou, veti intra in contul dvs. cu adresa de E-mail si cu parola, moment in care va vor apare preturile produselor cu reducere de 25% fata de pretul de catalog.   (este indicat sa verificati aceasta diferenta, pentru siguranta si linistea dvs.)

Din acest moment, MAGAZINUL dvs. VIRTUAL  functioneaza.

Acuma puteti sa-l incercati lansand daca doriti prima dvs. comanda Online.

CUM FAC O COMANDA ON-LINE?

Pentru a face o comanda pe internet trebuie sa intrati pe situl  http://www.Metropolitans.ro si sa intrati in contul dumneavoastra introducand adresa de e-mail si parola.

A. Dupa ce ati intrat in contul dumneavoastra alegeti produsul dorit si il adaugati la comanda prin butonul

“Comanda”.

B. Daca doriti mai multe produse din acelasi articol puneti numarul dorit sub casuta “Cantitate” si apoi apasati

“Actualizeaza”.

C. Daca nu ati selectat produsul care trebuie si doriti sa scoateti produsul din cos, marcati in casuta de sub ‘’Scoate” in dreptul produsului la care vreti sa renuntati si apoi apasati  “Actualizeaza”.

D. Pentru a adauga si alte produse apasati  “Continua Comanda” , sau selectati direct din partea stanga produsul dorit.

E. Alegeti produsul dorit si repetati pasii de la   A. ,  la   E. pana la adaugarea tuturor produselor dorite.

ATENTIE! Pentru a incheia comanda trebuie sa apasati butonul “Finalizeaza” sau butonul “Confirma comanda” si sa urmati toti pasii. Acum ne puteti scrie diverse comentarii legate de comanda, pe care le vom primi odata cu aceasta. Va rugam urmati toti pasii de confirmare a comenzii, prin apasarea butonului “Continua”, iar cand comanda este corect introdusa veti vedea mesajul “Comanda dumneavoastra a fost introdusa cu succes”.  Comenzile neconfirmate nu se pot vedea si onora. Asigurati-va ca  ati urmat toti pasii. Veti vedea comanda dumneavoastra la  “Istoric Comenzi” iar statutul comenzii va fi “In asteptare” pana cand aceasta va fi procesata si trimisa.

Cum primesc produsele?

A. Comenzile sunt livrate GRATUIT prin Posta Romana pentru comenzi de minim 100 de lei, la preturile de reprezentant (preturi cu discount), Compania suporta costurile de ambalare si expediere. Produsele ajung la clienti in 3 pana la 5 zile lucratoare din ziua in care e facuta comanda. Plata produselor se face la posta in momentul in care se ridica coletul (plata ramburs). Comenzile plasate pana la ora 13 se expediaza a doua zi.

ATENTIE:

(I) In unele cazuri postasul nu duce avizul la adresa dvs, de aceea va rugam, daca trec mai mult de 4 zile lucratoare de

cand a fost expediata comanda, sa va duceti sa verificati daca pachetul a sosit la posta.

(II) In perioadele de sarbatori, posta este foarte aglomerata si coletul e posibil sa ajunga mai tarziu decat de obicei, va

sfatuim sa folositi in aceste perioade curierat rapid, acestea fiind si perioadele cu cele mai mari vanzari.

B. Avem posibilitatea de a livra comenzile si prin curierat rapid contra unei taxe de 10 lei. Localitatea in care doriti sa se faca livrarea sa se afle in lista de acoperire a curierului. Verificati pe situl nostru daca localitatea dvs. se afla printre acestea.

Lista localitati

Curierul va livra coletul la adresa specificata de dumneavoastra in general in prima parte a zilei. De aceea trebuie sa va asigurati ca este cineva la adresa respectiva sa ridice coletul si sa achite valoarea rambursului. In continuare coletele se pot livra gratuit prin posta romana, iar comenzile cu valoarea de peste 400 lei se pot livra gratuit prin curier (specificati la comentarii comanda ca doriti curierat rapid) . De asemenea in localitatile neacoperite de curier livrarea se va face in continuare cu posta.

Pentru livrarea cu curier in fiecare zi se vor procesa si expedia comenzile sosite pana la ora 13. Comenzile plasate dupa ora 13 vor pleca a doua zi, ajungand la destinatie in a 3-a zi de la plasarea comenzii.

Dupa lansarea unei comenzi, ea trece prin urmatoarele faze care se pot vedea la  ‘’Istoric Comenzi’’ :

1.  Comanda in asteptare …….( 1-2 zile asteapta la rand sa fie bagata in lucru )

2.  Comanda in procesare ……( in lucru )

3.  Expediat posta ………………………….(coletul a fost expediat) din acest moment, numarati 3-4 zile

CUM RECRUTAM NOI COLABORATORI?

Nimic mai simplu

Aceasta munca o puteti face din confortul locuintei dvs. pe internet dupa cum urmeaza:

Metoda de lucru: Aveti la sfarsit cateva anunturi gata formulate si o multime de sit-euri publicitare pentru anunturi gratuite in care veti posta zilnic cate un anunt pe 10-20 de siteuri.

Exemplu:

Afacere la domiciliu

Am gasit in sfarsit un loc de munca pe Net, o posibilitate de a munci acasa pe calculator in conditii sigure, cu un venit Sigur si Imediat. Va pun la dispozitie toata informatia, sprijinul meu si dovezile clare de castig chiar dupa numai doua luni jumate de munca.   Detalii la mail :

Dupa ce faceti aceasta munca 1-3 zile la rand, urmeaza surprizele placute urmand sa primiti zilnic solicitari de la cei interesati, care va vor asalta cu Emailuri, cerandu-va : « Vreau detalii » ,  « Vreau detalii »…

Acesta este primul semn ca aceasta afacere functioneaza perfect.

Urmatorul pas este sa copiati din timp continutul acestui document in intrgime dar in care dvs. veti inlocui codul meu de inscriere cu codul dvs. si adresele mele de E-mail de la anunturi, cu adresele dvs., dupa care il asezati undeva la indemana pe desktop, etc., ca un document pe care din cateva clikuri sa il puteti transfera usor prin “Attach Files” in Emailul noului prospect care va solicitat detalii.

In felul acesta,  prospectul dvs. se va putea inscrie singur in structura dvs. si la randul lui va proceda la fel dand metoda de lucru mai departe la oamenii lui.

Credeti sau nu,… ACEASTA  ESTE  TOATA  MUNCA !!!

Este o metoda simpla, extrem de eficienta si care da rezultate imediate, iar terenul de lucru este la nivel national.

Dupa 1-3 zile in care ati postat anunturi si ati trimis detaliile prospectilor dvs, incep surprizele placute :

Totdeauna cand o sa veniti acasa, primul lucru pe care o sa-l faceti, va fi sa deschideti calculatorul, veti intra in contul dvs. si veti observa in tabel primii dvs. inscrisi impreuna cu comenzile lor si aferent la acestea, comisioanele dvs.

Veti vedea cum oamenii se inscriu din ce in ce tot mai multi, veti vedea cum tot mai multi incep sa faca comenzi, si cum comisioanele dvs. cresc cu fiecare zi ce trece.

La un moment dat veti vedea cum comisioanele dvs. cresc chiar de doua ori pe zi, iar dupa doua trei luni chiar de trei ori pe zi sau chiar mai mult… te uiti… si parca nu-ti vine sa crezi.

Totul este real, oamenii se inscriu, altii cumpara pt. ei fiindca obtin produsele foarte avantajos, altii cumpara si fac cu placere munca de distribuire a produselor, iar altii se inscriu si depun doar munca de recrutare, toti la un loc formand o echipa care prin activitatea ei care creste in fiecare zi, va genereaza dvs. comisioane care sporesc zilnic.

Plecati de acasa ?  … Nu-i nimic…magazinul dvs. lucreaza !…si comisioanele dvs. urca.

E noapte si dormiti ?  … Magazinul dvs. lucreaza si vinde chiar si noaptea !…dimineata veti vedea cu cat au crescut comisioanele dvs..

Plecati in concediu ?  …Magazinul dvs. vinde chiar si atunci !…Pe cand veniti acasa va asteapta marea surpriza sa  vedeti cu uimire cum numarul colaboratorilor a crescut iar comisioanele dvs. la fel.

Singura problema se pune ca daca ai vrea sa opresti tot acest proces, vei constata ca nu-l mai poti opri.

INCA  O  METODA  DE  LUCRU  GENIALA…

Pe toti ne caracterizeaza faptul ca atunci cand gasim ceva frumos, ceva avantajos, ceva deosebit,  dorim sa vorbim cu entuziasm despre acel lucru la toate cunostintele noastre, si vrem ca si ele sa afle aceea noutate.

Intr-un an de zile, vrem nu vrem, vizitam si suntem vizitati de multi prieteni, rude si cunostinte.

Dupa ce tu ai facut deja prima ta comanda si ai ajuns sa te bucuri de aceste avantaje pe care Metropolitan ti le-a pus la dispozitie prin acest magazin virtual, crede-ma ca toti acestia iti vor fi foarte recunoscatori sa le arati si lor aceste avantaje.

Pot sa-ti garantez ca, DOAR  ARATANDU-LE, vor dori si ei sa aibe acasa asa ceva in mod GRATUIT, un magazin propriu de unde sa-si cumpere si ei aceste produse in aceleasi conditii la fel de avantajoase ca si tine.

Vei vedea ca fara sa insisti, ei te vor ruga sa le faci inscrierea GRATUITA, iar pentru doar atata, Compania METROPOLITAN te recompenseaza cu 10 % din toate cumparaturile lor,…PE VIATA !!!

L-ai introdus in sistem doar odata, iar apoi tot restul vietii lui atata timp cat el va cumpara ceva de la METROPOLITAN, Compania te va plati pe tine cu 10 %, bani care vor intra in contul tau numaidecat.

In felul acesta, fara sa vinzi niciodata vreun produs, tu poti sa faci bani frumosi doar ajutandu-ti prietenii, rudele si cunostintele, sa cumpere avantajos aceste produse necesare pe care oricum le va cumpara.

Iti propun ceva:

Fa un calcul a produselor cosmetice care intra inevitabil in casele tuturor prietenilor si cunoscutilor tai in decurs de un an, din valoarea carora tu primesti de la METROPOLITAN 10%.

Daca din curiozitate ii vei pune pe toti acestia pe o lista, vei vedea ca se vor aduna cel putin 100 de persoane, care fiecare cumpara intr-un an produse cosmetice de preturi considerabile.

Nu uita, ca ei la randul lor vor face la fel cu cunoscutii lor, iar Compania te plateste si pentru cumparaturile cunoscutilor lor cu: 5 %,  2,5%,  1,25%,  0,62%,  etc.

Procedand asa, sa nu te miri ca in doi-trei ani, te trezesti cu o echipa care poate prin rulajul lor sa-ti genereze tie comisioane lunare, echivalente cu o pensie de dorit…si ce trebuie sa faci pentru aceasta?…Doar sa fii generos, amabil si perseverent cu toata lumea din jurul tau.

Sunt o multime de oameni in jurul nostru fara un loc de munca, oameni care deabea isi tarasc zilele de la o luna la alta, oameni care abea asteapta CEVA care sa-i scoata din aceasta situatie de criza.

Multi dintre ei sunt oameni capabili, care de fapt doar au nevoie de un impuls, o idee, un exemplu pe care sa il urmeze.

Fii tu persoana care vine in ajutorul acestor oameni si garantez ca o sa ti-i faci prieteni pe viata.

Fii deschis si totdeauna laandemana, fiind constient ca doar atata timp cat gura ta vorbeste si raspandeste aceste informatii valoroase, folosind toate metodele aratate, afacerea ta infloreste si merge inainte.

Fii constient ca fiecare zi nelucrata, este o zi pierduta.

O zi lucrata = minim o ora pe zi + perseverenta = $UCCE$$$

Nu te costa absolut nimic sa pui in aplicare si aceasta metoda, iar atunci cand toate aceste lucruri vei vedea ca se implinesc, nu ma voi supara pe tine daca-mi vei trimite un E-mail in care sa-mi scrii povestea ta de succes.

MARTURIA MEA PERSONALA

Sunt inscris in Structura Companiei METROPOLITAN si vreau sincer sa apreciez foarte mult felul in care este conceputa aceasta SUPER AFACERE.
Cel putin eu am gasit in METROPOLITAN o afacere care ma reprezinta, in care lucrez cu satisfactie si despre care intotdeauna vorbesc cu placere si entuziasm.
Ce i-mi place cel mai mult, este felul foarte simplu in care a fost conceputa functionarea ei, astfel incat totul sa fie FOARTE laandemana si CONFORTABIL, FOARTE usor de inteles si aplicat.
1. Apreciez  foarte mult faptul ca  METROPOLITAN investeste prima data in colaboratorii ei,timp, energie si bani. Prin faptul ca le pune la dispozitie o posibilitate de inscriere directa si personala, fara intermediari la care sa-ti dai datele personale si alte complicatii, inscrierea fiind simpla si GRATUITA, dupa care noul colaborator primeste catalogul GRATUIT care i se aduce acasa  la usa  locuintei lui tot in mod GRATUIT, astfel increderea lui este castigata suta la suta.
2. Asigurarea colaboratorului ca este protejat de orice risc, il determina imediat sa spuna DA.
3. Distribuirea in colet ramburs cu plata la primirea produselor, este iar un lucru care inspira incredere si scuteste colaboratorul de complicatii cu deplasari in plus, completaride formulare, plati in avans la banci etc., lucruri care sunt percepute ca o povara in plus.
4. Faptul ca la expedierea coletului prin curier compania imparte costul, este iarasi un lucrucare il bucura pe colaborator, astfel colaboratorul intra in posesia produselor in maximdoua zile pentru o taxa de numai 10 lei.

5. Ideea cu testerele de parfum gratuite la prima comanda de peste 100 lei, este ceva care  atrage, avand in vedere ca la multe alte companii, acestea se platesc .
6. Stimularea cu inca 10% in luna urmatoare, daca in luna precedenta s-a facut un rulaj de 600 Lei “cu echipa” , este SUPER

7. Faptul ca daca un colaborator este mai activ si ma depaseste ca rulaj, el nu va trece la sponsorul meu, ci ramane tot in structura mea, este ceva care ma face sa lucrez linistit.

Iata numai cateva din lucrurile care eu le-am observat, mi-au placut, m-au atras cu mare incredere si m-au determinat sa intru imediat in colaborare cu aceasta Companie.

CONCLUZIE

In  METROPOLITAN  Succesul este garantat  dar este direct proportional cu perseverenta dvs.

VA  DORESC  LA  TOTI  MULT  SUCCES SI SPOR  LA  LUCRU

PAŞII  NECESARI  PENTRU  ÎNSCRIERE IN METROPOLITAN

Pasul Nr.1      Intraţi pe:www.metropolitans.ro
Pasul Nr.2      Accesaţi opţiunea ”Creaţi-vă cont”, ca în imaginea de mai jos, unde e marcat cu roşu:

Pasul Nr.3     Completarea formularului de înscriere cu datele personale

Pasul Nr. 4.   Închiderea Siteului

Pasul Nr. 5.  Deschiderea din nou a Siteului

Pasul Nr. 6   Intrarea în cont

Pasul Nr. 7.   Comanda catalogului GRATUIT (pas obligatoriu)

* Ajuns aici, tocmai aţi parcurs primul pas al înscrierii dvs, şi  aţi primit deja codul dvs de COLABORATOR, dar care încă NU este valid (nu se poate utiliza) până după ce faceţi prima comandă a catalogului  GRATUIT, deoarece sistemul electronic de înregistrare nu vă recunoaşte în sistem până după efectuarea primei comenzi a acelui catalog GRATUIT pe care îl veţi primi acasă în câteva zile.
Puteţi efectua acuma prima dvs comandă a unui catalog GRATUIT, dar puteti dacă doriţi împreună cu acest catalog, să faceţi acuma şi comanda de produse de minim 100 Lei ,  la preţul cu discaunt (reducere) afişat acum pe Site, care vă dă dreptul să luaţi comisioanele aferente rulajului făcut de viitoarea dvs echipă pt următoarele TREI luni, iar taxele poştale sunt GRATUITE

Aveti mai jos cateva anunturi gata formulate :

Vin in sprijinul tuturor colegilor mei cu aceste cateva anunturi gata formulate pe care Dvs. le veti posta pe Site-uri, in locurile potrivite si in functie de capacitatea spatiului destinat pentru anuntul propriuzis.

Intre timp ce deschideti site cu site, este indicat sa va notati in dreptul fiecaruia anumite observatii care va vor fi de mare ajutor data viitoare, ca de exemplu: numarul de caractere acceptate, daca cere sau nu logare(inregistrare), Site f. simplu, etc. iar pe cele cu probleme care sunt complicate si va fura mult timp, puteti chiar sa le stergeti.

Atentie !!! Ca sa nu munciti degeaba, aveti grija ca cele mai multe site-uri nu accepta sa fie introdus acelasi anunt chiar daca este pus in doua locuri diferite (odata la Afaceri si inca odata la Locuri de munca). Aceasta, cele mai multe site-uri o percepe ca duplicare si vi le sterge pe amandoua.

Puteti sa verificati la fiecare sit anunturile postate dupa 2-3 zile de exemplu, daca ele mai sunt acolo si va notati observatiile in dreptul lui.

O alta problema foarte importanta: NU  postati un anunt care sa fie afisat pe sit mai mult de o saptamana, pt. ca in acest timp anuntul dvs. este impins in spate in fiecare zi de anunturile noi care se posteaza si dupa o saptamana, este putin probabil ca un vizitator sa deschida a 5-a  sau chiar a 10-a pagina unde se va afla in acel timp anuntul dvs. Astfel postarile sa fie cat mai dese posibil si astfel sa vi le mentineti mereu in prim plan pt. ca vizitatorii de obicei se uita la anunturile recente.

Anunturi gata formulate

Aceste anunturi dvs.,le veti lua cu Copy si le veti transfera pe Site-ul de anunturi  la locul potrivit cu Paste.

1. Am gasit in sfarsit o afacere, un loc de munca pe Net, o posibilitate de a munci acasa pe calculator in conditii sigure, cu un venit Sigur si Imediat. Va pun la dispozitie toata informatia, sprijinul meu si dovezile clare de castig chiar dupa numai doua loni jumate de munca.   Detalii la  email : ………………………………

2. Ai un calculator? Poti sa faci bani frumosi, legal, cu plata SIGURA pt. munca ta si IMEDIATA, primesti afacerea la cheie cu metoda de lucru pas cu pas, impreuna cu dovezile de castig dupa numai doua luni jumate de munca. Nu vinzi, nu convingi oameni, nu iesi din casa!   Detalii  la  email:……………………………

3. Am gasit in sfarsit o afacere SUPER pe Net, o posibilitate de a munci acasa pe calulator in conditii sigure, cu un venit SIGUR si IMEDIAT. Va pun la dispozitie toata informatia, sprijinul meu, si dovezile clare de castig chiar dupa numai doua luni jumate de munca. E ceva verificat si functioneaza. Nu va mai pierdeti timpul. Detalii. la:
…………………………………………………………….

4. O sursa de venit simpla, fara nici o investitie, laindemana oricui, sigura si cu venituri imediate, verificata, cu dovezile castigului dupa numai doua luni jumate de munca,  iar metoda de lucru, pas cu pas o primiti cerand “ vreau detalii pt. Sursa de venit” la Email:…………………………………………….

5. Am gasit in sfarsit un loc de munca pe Net, o posibilitate de a munci acasa pe calculator in conditii sigure, cu un venit Sigur si Imediat. Va pun la dispozitie toata informatia, sprijinul meu si dovezile clare de castig chiar dupa numai doua luni jumate de munca.   Detalii la email : ……………………………………………………………………

6. Cautati o sursa de venit pe Net si doriti sa munciti acasa doar pe calculator cu un venit SIGUR si IMEDIAT?

De doi ani am facut si eu la fel si am gasit in sfarsit.Sunt supermultumit. Nu mai pierdeti timpul.Va ofer ceva verificat, primiti toata informatia si metoda de lucru pas cu pas, impreuna cu dovezile clare a castigului dupa doar doua luni jumate de munca.. Detalii la email :………………………………………………………

7. Buna ziua .Puteti Intra in echipa  Metropolitan Selection, urmand doi pasi simpli:1) Intrati pe www.metropolitans.ro  si va creati un cont nou.Va completati toate datele si unde  o sa ceara codul celui care va recomandat, trebuie sa treceti  CEyBNLya (exact la fel).2) Apoi trebuie sa comandati online un cataloag care o sa va vina gratuit acasa in cateva zile.Castigati 10% doar din recrutari online si 25-35%din vanzarea proprie. Va ofer sprijin si rezultatele mele. Detalii pe email:

Aveti mai jos site-urile necesar. Sunt site-uri de anunturi publicitare gratuite, aranjate in ordine alfabetica.

Motivul pentru care le-am aranjat asa este ca sa va fie mai usor sa identificati alte site-uri noi care apar pe parcurs, iar in momentul in care le adaugati langa celelalte, veti putea foarte usor sa vedeti daca acel site mai este, sau chiar este nou.

Anunt  Nr.  1

********************************************************************

Am gasit in sfarsit un loc de munca pe Net, o posibilitate de a munci acasa pe calculator in conditii sigure, cu un venit Sigur si Imediat. Va pun la dispozitie toata informatia, sprijinul meu si dovezile clare de castig chiar dupa numai doua luni jumate de munca.   Detalii la  email :

*******************************************************************************************

Instructiuni: 1.  Copiati anuntul de mai sus.     ( el va ramane in memoria calculatorului)

2.  Deschideti site-ul de anunturi.

3.  Studiati cu atentie configuratia site-ului si orientati-va.

4.  Daca va cere inregistrare si logare, faceti-o.  (sunt care nu cer)

5.  Completati corect formularul.

6.  La titlul anuntului treceti cu Paste tot anuntul, dupa care stergeti asa incat sa mai ramana

primele cuvinte semnificative din anunt, care de fapt vor ramane ca titlul anuntului.

7.  La spatiul destinat anuntului treceti cu Paste tot continutul anuntului.

8.  Completati si restul formularului pana la sfarsit.

9.  Postati anuntul.

10. Daca ati lasat ceva necompletat vi se va semnala acest lucru, corectati gresala si mergeti mai

departe.

11. Unele site-uri va va trimite un email pe care dvs. va trebui sa-l deschideti si sa activati linkul

de confirmare si doar apoi anuntul dvs.va apare pe site.

12. Deschideti urmatorul site si procedati la fel cum ati facut la primul, pana terminati de postat

acest anunt pe toate site-urile de mai jos.

13. Mergeti din nou mai sus, la pagina cu cele 6 anunturi gata formulate, unde veti lua cu Copy al

doilea anunt pe care il veti posta la fel ca pe primul pe toate site-urile.

14. Procedati la fel cu toate cele 6 anunturi, dupa care o sa va intoarceti din nou la primul si veti

repeta din nou, tot acest procedeu.

Un detaliu foarte important …   Va spun din proprie experienta: Trebuie sa fim realisti. Cu siguranta ca vor fi si zile in care s-ar putea sa nu primiti nici o solicitare, situatie in care multi se descurajeaza.

Ce facem in astfel de situatii?

Astfel de situatii ne ajuta sa ne autoverificam perseverenta.

Personal, am invins aceste situatii, amintindu-mi ca atunci cand lucram la fabrica, mergeam 14 zile si munceam perseverent fara sa duc acasa nici macar un leu, dar venea data de 15 si  30 cand luam banii pentru care am muncit.

Practic aveam doar doua zile pe luna cand vedeam cu adevarat rezultatul muncii mele.

Tot asa este si aici, sunt constient ca in marea lume a internetului, eu sunt un cautator de comori.

Aceste comori de fapt, sunt oamenii care vor fi receptivi si vor intelege valoarea acestor informatii, oameni care vor intra hotarati in afacere, aducand la randul lor o multime de alti colaboratori.

Am inteles ca munca mea este la fel cu munca cautatorului de comori, care pentru 2 grame de aur, trebuie sa arunce tone de zgura.

Din experienta, va spun ca prin perseverenta, am ajuns sa am in echpa mea oameni de mare valoare care au introdus la randul lor, unii zeci, iar altii chiar sute (unul chiar 300) de noi colaboratori, care genereaza comisioane frumoase.

In general se stie ca in MLM, pentru a ajunge la un venit pasiv (pensie), ai nevoie de 5 ani de munca perseverenta, pe cand in Metropolitan, am putut realiza acest lucru doar in jumate de an si ati putut vedea clar situatia comisioanelor acordate, ca ultimul comision acordat a fost in valoare de 830 Lei, echivalentul unei pensii frumusele, bani care vin in urma unei munci minime, facuta cu pasiune, perseverenta si un scop bine definit:

CONFORTUL  SI  INDEPENDENTA  FINANCIARA

A – 1.   PRIMA  ZI

1 .http://www.adaugaunanunt.com

2.  http://www.anunturi.in/adauga_anunt

3.   http://www.anunturi-in-bucuresti.ro/

4.   http://www.activinfo.ro

5.   http://www.anunt.net

6.   http://www.anunturi.biz

7.   http://www.anunturigenerale.ro

8.   http://anunturi.anatech.ro

9.   http://www.anatech.ro/

10.   http://www.anunturi.afix.ro

11. http://www.afacereamea.ro

12. http://www.anunturi-gratis.ro

13. http://www.anunturigratuitebucuresti.ro

14. http://anunturigratuite.evonet.ro

15. http://www.anuntu.ro

16.http://www.anunturigratuite.net

17. http://www.avizier.ro

18. http://www.anuntrapid.ro

19. http://www.AnunturiReclame.ro

********************************************************************

2.  A  DOUA  ZI

1.    http://www.anunturi360.ro

2.    http://adauga.anunturi360.ro

3.    http://www.anunturi100.com

4.   http://www.anunt123.com

6.    http://www.adaugaanunturi.ro

7.    http://www.anuntul.biz

8.    http://www.anuntul-meu.com

9.     http://anunturi.memo.ro

10. http://www.anunturifree.ro

11.  http://www.anunturi-noi.com

12.  http://www.anunturi-practice.ro

13.  http://www.anunturi100.com

14.  http://www.anuntalba.ro

15.  www.anunturi.ghici.eu

16.  http://www.anunturi.ro

17.  http://www.anunturi-publicitare.ro

18.  http://www.anunturi-utile.ro

19.  http://anunturi.netul.ro

20. http://www.anunturi.in/adauga_anunt

***************************************************************

3. A  TREIA  ZI

http://www.anunturirapide.ro

http://www.anuntrapid.ro

http://www.anunturi-on-line.ro

http://www..anuntgratuit.net/

http://anunturigratuite.ro

http://www.anuntzuri-online.ro

http://www.anunturi-net.ro

http://www.telegrafonline.ro

http://www.anunt.glp.ro

http://www.Anuntzuri-Online.ro

http://www.anunturi-instant.ro/

http://www.anunturi-gratis.ro/

http://www.anuntultau.ro/

********************************************************************

4.  A  PATRA  ZI

www.anunturigratuite.trei.ro

http://www.anunturi-romania.ro/

www.anunturisuceava.lx.ro

www.anunturi.orasultau.ro

www.anunturi.3xforum.ro

http://www.anunturilocale.ro/

http://www.anuntulonline.com/

www.adauga.anunturi360.ro

http://www.anunturi-gratuite.presa-zilei.ro/

www.anunturi.online.ro

http://www.anunturigalati.ro/

www.anunturi.romserv.com

********************************************************************

5.  A  CINCEA  ZI

http://www.afacerilacheie.ro

http://www.bazaronline.ro http://www.celmaiieftin.ro

http://www.bizbazar.ro/

http://bucuresti.commune.ro

http://www.bizcar.ro/

http://www.btanunturi.ro/

http://www.best-info.ro/

www.bazar.on-shop.ro

http://www.commune.ro

http://www.casuta-mea.ro

http://www.clubbiz.ro/

http://www.cityportal.ro/

http://www.cityonsite.ro/

http://www.ciubuc.ro/

http://www.cere.ro/

http://www.club-anunturi.ro/

********************************************************************************

6.  A  SASEA  ZI

http://www.etarg.ro

http://www.evrika.ro

http://www.etim.ro

http://www.eanuntul.net

http://www.fastnews.ro

http://www.flash-online.ro

http://www.gda.ro/

http://www.gumro.ro

http://www.infocatalog.ro/

http://www.imarket.ro/

http://www.ldmstudio.com/

http://www.interactiuni.ro

http://www.indexanunturi.ro/

http://www.infotext.ro/

http://www.laiasi.ro/

http://www.komercial.ro/

http://www.kilipir.ro

http://www.komercial.ro

http://www.legaturi.ro

http://www.laiasi..ro

http://www.mocazii.ro

********************************************************************

7.  A  SAPTEA  ZI

http://www.n-anunturi.com

http://www.netad.ro

http://www.medias.birotec.ro

http://www.megaanunturi.ro

http://www.micapublicitate.net

http://www.meme.ro/

http://www.micapublicitate.net/

http://www.mareaunire.com/

http://www.magazinsalajean.ro/

http://www.netanunt.ro/

http://www.okay.ro

http://www.oferte.net

http://www.oriceon.ro

http://www.newclassifieds.info

http://www.okay.ro/

www.maranet.uv.ro

http://www.okey.ro/

http://www.oferta9.ro/

http://www.oradea.net/

http://www.oradeahub.ro

http://www.publizet.ro

********************************************************************

8. A  OPTA  ZI

http://www.publicare-anunturi.ro

http://www.piataolteniei.ro

http://www.publion.ro

http://www.port.md

http://www.pro-afaceri.net

http://www.pretulzilei.ro

http://www.panoramic-bucuresti.ro

http://www.paginadeanunturi.ro

http://www.piatamare.ro

http://www.publicitare.ro

http://www.publitim.ro

http://www.piatatm.ro

http://www.piata-az.ro

http://www.piata-mm.ro

http://www.publivest.com/

http://www.postari.ro/

www.pagini.info

http://www.pebanda.com/

http://www.postit.ro/

http://www.proarad.ro/

********************************************************************

9.  A  NOUA  ZI

http://www.piata-az.ro/

http://www.roanunt.com/

http://www.raidgalati.ro

http://www.rompedia.ro

http://www.radar.fcc.ro

http://www.ro-run.ro

http://www.raidonline.ro/

http://www.roanunt.com/

http://www.roportal.ro/

http://www.ro-titrari.ro/

http://www.stocuri.com

http://www.sibiul.ro

http://www.sign.ro

http://www.sebis.ro

http://www.sibiuonline.com/

http://www.schimburi.ro/

http://www.shopmania.ro/

http://www.toataromania.ro

http://www.talcioc.net

http://www.totcedoresti.ro

********************************************************************

10.  A  ZECEA  ZI

http://www.trompeta.ro

http://www.targonline.ro/

http://www.toteu.ro/

www.urbanmall.ro

http://www.toptimisoara.ro/

http://www.universonline.ro/

http://www.vand-urgent.ro/

http://www.webdir.ws/

http://www.vandorice.ro/

www.anunturi.netflash.ro

http://www.ziaresireviste.ro

Cum planifici PRACTIC vezi aici :

http://www.cursdeafaceri.com/xuri.html

FELICITARI  tuturor celor care aţi reuşit să ajungeţi la acest final

PERSEVERENŢA  este  marele  secret  al  $UCCE$ULUI  !!!

Va doresc SUCCES

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri interne

One Comment

 1. login facebook

  26 septembrie 2011 at 1:57 PM

  Mesaj frumos despre Oferta de munca la domiciliu, afacere ON-Line | Stiri interne. Sunt foarte impresionat de timp şi efort le-aţi pus în scris această poveste . Eu va voi da un link de pe blog-ul meu de social media . Toate cele bune !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…