Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Oferte de nerefuzat pentru turistii care merg in aceasta perioada in statiunile de pe Valea Prahovei

Oferte de nerefuzat pentru turistii care merg in aceasta perioada in statiunile de pe Valea Prahovei

1 min read
0
0
131

Aflati in extrasezon, hotelierii incearca sa atraga turistii cu preturi tot mai mici dar si cu servicii de calitate. Astfel o camera la un hotel de 3 stele a ajuns sa coste aproape la jumatate fata de perioadele de sarbatori iar la pensiuni cei care inchiriaza mai mult de 3 zile primesc una gratis.

Nici administratorii pensiunilor nu s-au lasat mai prejos. Dupa valul de turisti care si-au petrecut minivacanta de 1 mai pe Valea Prahovei acum camerele sunt pregatite pentru turistii de week-end.  Turistii care se afla déjà la munte sunt surprinsi de preturile mici dar si de calitatea serviciilor. In plus ei spun ca sunt norocosi ca au prins o vreme excelenta. Iar daca inca nu v-ati hotarat unde sa petreceti acest week-end ar fi bine sa va grabiti: vremea este foarte frumoasa, cu temperaturi de aproape 25 de grade, numai buna pentru plimbari usoare in aer liber sau de drumetii montane.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Valea Prahovei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Află AICI ce obiectiv turistic din Valea Prahovei te caracterizează în funcție de tipul de personalitate pe care o ai!

Ești tentat să faci o excursie scurtă, chiar și de o zi, pentru a te relaxa și a te bucura…