Home Oktoberfest la final

Oktoberfest la final

4 min read
0
0
335

Neîncăpător! Aşa poate fi descris într-un singur cuvânt Oktoberfestul din acest an. Chiar dacă locaţia în care s-a desfăşurat festivalul berii a fost una mult mai generoasă decât cea de anul trecut, arena Licerului Sportiv a fost de-a dreptul neîncăpătoare pentru numărul foarte mare de braşoveni şi turişti care au vrut să petreacă în stil bavarez. După patru zile de distracţie, mici şi multă bere festivalul se va termina în această seară.

O ediţie mult mai reuşită. „Din punctul nostru pot spune că a ieşit bine, mult mai bine decât prima ediţie, dar totuşi am constatat că în ciuda faptului că am schimbat locaţia şi am mărit foarte mult spaţiul de desfăşurare numărul de locuri nu a fost suficient însă. Astea înseamnă că interesul braşovenilor pentru Oktoberfest este din ce în ce mai mare de la an la an şi acest lucru ne bucură foarte mult”, ne-a spus Braun Werner, preşedintele Clubului Economic German.

Vânzări mari
. Încântaţi de a doua ediţie a festivalului berii nu au fost numai braşovenii, ci şi comercianţii. Vânzările au fost consistente şi mulţi au reuşit să îşi rotunjească bine încasările. „A mers foarte bine! Chiar dacă noi nu am vândut mici sau bere ci cafea şi halbe de bere cu emblema Oktoberfest pot spune că s-au dat foarte bine. Am avut foarte mulţi clienţi”, ne-a spus vânzătoarea unui stand.
Nu doar berea a curs în valuri. Succes în afaceri au avut şi vânzătorii de sucuri. De exemplu, un tânăr din Sfântu Gheorghe a făcut o mică avere din fresh-urile de portocale. „Am la standul meu doar suc de portocale. Prepar sucul pe loc. Am avut foarte mult de lucru. În prima zi vânzările au fost ceva mai slabe, dar apoi clienţii parcă nu se mai opreau. Sunt foarte bucuros că am venit la acest festival, nu mă aşteptam să meargă treaba atât de bine”, ne-a mărturisit un vânzător.

SURSA: http://www.brasovultau.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…