Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Old Nick Pub – de la Sinaia, acum si la Bucuresti

Old Nick Pub – de la Sinaia, acum si la Bucuresti

3 min read
0
0
564

La 10 ani de la deschiderea primului Old Nick Pub in Sinaia, va fi inaugurat sub acelasi brand un pub si in Bucuresti.  Joi, 3 noiembriue, orele 20 , in zona Pietei Lahovari din Capitala va avea loc inaugurarea noului Old Nick Pub.

Radu Savopol, proprietarul locatiilor: “Old Nick Pub este o poveste frumoasa, care a inceput acum 10 ani in Sinaia si va continua conform traditiei. Brandul si sigla locatiei sunt foarte importante pentru noi, fiind legate de familie, mai exact de bunicul meu, si imi place sa cred ca am creat un brand, care a influentat mult viata de noapte in ultimii 10 ani. Pe atunci, nu cred ca existau in Romania mai mult de 10 -15 pub-uri, iar astazi, nu stiu daca mai exista multe dintre ele”.
Cladirea in care va functiona Old Nick Pub face parte dintr-un ansamblu arhitectonic deosebit, bine conservat, Gradina Icoanei – Parcul Ioanid – Piata Romana – Piata Lahovari, zona avand un potential foarte bun pentru horeca.
Cu un concept asemanator cu cel al fratelui sau din Sinaia, „Batranul” Nick din Bucuresti are in plus cateva noutati.

Parterul este amenajat ca un pub autentic, cu o capacitate de aproximativ 80 de locuri, unde clientii vor putea sta la un pahar, socializa si urmari meciuri de fotbal. De asemenea, pub-ul va oferi un meniu tipic genului, dar si cu influente internationale.

Etajul 1 va functiona sub brand-ul Cafeneaua Parcului (tot un concept creat in Sinaia in 2008), cu aproximativ 60 de locuri. Aici iubitorii de arta vor gasi o mica galerie de arta cu expozitii temporare si vernisaje. Totodata, in premiera, va fi creat aici un loc de joaca si pictura pentru copii, unde acestia vor invata sa picteze sub indrumarea unor profesori de desen.

La subsol va asteapta un spatiu gen pub, cu scena, care poate gazdui pana la 140 de persoane si unde vor avea loc diferite petreceri tematice, seri de muzica live sau cu DJ cunoscuti.

Cele trei etaje ale cladirii (cu o capacitate totala de 300 de locuri) au un specific diferit, fiind gata oricand sa satisfaca cele mai diverse si exigente gusturi ale clientilor.

SURSA: http://www.stiri.com.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…