Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Azuga Tabăra de creativitate antreprenorială pentru elevi la Azuga

Tabăra de creativitate antreprenorială pentru elevi la Azuga

2 min read
0
0
331

Asociaţia Idei pentru Viitor organizează, în perioada 03.11.2011– 06.11.2011, la Hotel Larisa din Azuga,Tabăra de creativitate antreprenorială pentru elevi.Evenimentul se desfăşoară în cadrul proiectului “Tineri Antreprenori în Şcoala-TASK”, proiect cofinanţat prin FONDUL SOCIAL EUROPEAN- Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013, care are ca obiectiv principal dezvoltarea şi integrarea pe termen lung a spiritului antreprenorial, în şcoală, prin dezvoltarea de metode extracuriculare de îmbunătăţire a abilităţilor şi cunoştinţelor elevilor.
Proiectul se adresează tinerilor care doresc să înveţe mai mult despre dezvoltarea afacerilor, regulile jocului de piaţă şi este potrivit celor care doresc să fie sau să devină antreprenori implicaţi în domeniul inovării.
Având în vedere faptul că tinerii constituie resursa umană cea mai importantă pentru dezvoltarea unui mediu de afaceri durabil, proiectul încurajează participarea tinerilor, dar şi a profesorilor care doresc să-i îndrume.
În cadrul evenimentului vor organizate o serie de ateliere de lucru, cu aplicaţii practice, pentru a încuraja abilităţile şi cunoştinţele elevilor în domeniul antreprenorial.

SURSA: http://www.stiriprahova.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Azuga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…