Home Breaking News One Day on Earth – Romania 11.11.11

One Day on Earth – Romania 11.11.11

2 min read
0
0
209

Contribuie şi tu la realizarea unui portret unic al omenirii …

Cineaştii profesionişti, dar mai ales cei amatori din toată lumea, inclusiv din România, sunt invitaţi pe 11 noiembrie să contribuie la un uriaş portret video al planetei noastre. Iniţiativa “One Day on Earth” (O zi pe Pământ) îşi propune să înregistreze, într-o singură zi, tot ce merită văzut în fiecare ţară de pe glob.

Fondată în 2008, organizaţia “One day on Earth” a realizat prima operaţiune de acest gen la 10 octombrie 2010.

Colaborarea a reprezentat primul eveniment de filmare simultană ce a avut loc în fiecare ţară din lume şi a dus la formarea unei arhive unice. Din cele 3.000 de ore de material s-a montat şi un film de lung metraj ce va fi scos pe piaţă în curând, un portret unic al omenirii.

<<< CLICK PE IMAGINE PENTRU A PARTICIPA >>>

Iniţiatorii, care se bucură şi de parteneriatul ONU şi al altor organizaţii şi firme internaţionale, vor repeta operaţiunea într-o nouă dată aleasă simbolic: a 11-a zi a celei de-a 11-a luni din 2011. Participanţii sunt invitaţi să ilustreze subiecte de importanţă globală sau locală, de la minunile naturii la dramele vieţii umane.

România nu trebuie să lipsească din marele mozaic global. Cei ce doresc să se alăture iniţiativei sunt invitaţi să se înregistreze pe site-ul organizaţiei şi să-şi comunice, întregii omeniri, viziunea asupra lumii în care trăim.

SITE OFICIAL: http://www.onedayonearth.org

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Breaking News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Cuvinte nerostite (proză scurtă)” de Anișoara Laura-MUSTEȚIU

Într-un torent de viteză, un BMW negru trece pe șoseaua udată de ploaie lăsând o dâră de a…